Oletko kuormittunut syömiseen ja liikkumiseen liittyvistä "pitäisi" -ajatuksista?

Oletko kyllästynyt repsahteluun ja ajatukseen, että maanantaina alkaa uusi terveellisempi elämä?

Oletko jättänyt väliin itsellesi tärkeitä sosiaalisia tilanteita ruoka- tai kehoajatusten takia?

Huomaatko suorittavasi syömistä ja liikkumista?

Sanoisitko olevasi ikilaihduttaja, jonka kehoa voisi aina viilata vielä vähän, jotta olisit tyytyväinen?

Jos samaistut edes yhteen näistä esimerkeistä, olen oikea valmentaja sinulle. Olen Heidi Kinnunen, ravitsemusasiantuntija (TtM 2021) ja tohtorikoulutettava. Voit lukea valmentajaesittelyni täällä

Autan sinua

- Löytämään rauhan ruoan, liikunnan ja kehon kanssa sekä päästämään irti suorituskeskeisestä suhtautumisesta hyvinvointiin

- Löytämään sinulle mieluisan, nautinnollisen ja joustavan tavan syödä terveellisesti 

- Löytämään liikunnan ilon ja liikkumaan kehoa sekä mieltä kuunnellen

- Vapautumaan rajoittavista uskomuksista liittyen ruokaan, liikkumiseen ja kehoon

- Luomaan lämpimämpää ja hyväksyvämpää suhdetta elämäsi tärkeimpään ihmiseen - itseesi!

Toteutan kaikki palveluni etänä, eli voit osallistua valmennukseen olitpa missä päin maailmaa tahansa. Jokainen valmennusjakso on yksilöllinen, aivan kuten sinäkin. Valmennusjakso perustuu täyttämääsi esitietolomakkeeseen, jonka lähetän sinulle sähköpostilla ennen valmennuksen alkua. Esitietolomakkeessa selvitetään mm. ruokailu- ja liikuntatottumuksia, uneen ja stressinhallintaan liittyviä tekijöitä sekä psyykkistä hyvinvointia.

Kaikissa valmennuksissa käsitellään sitä mitä teet, mitä ajattelet ja mitä tunnet. Tarkastelemme olemassa olevia tapojasi ja käyttäytymistäsi ja sitä, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Kokeilemme valmennusjakson aikana erilaisia harjoitteita, joiden avulla voisit tehdä itsellesi parempia valintoja arjessa. Haluan opettaa sinua löytämään omat vahvuutesi, resurssit, mahdollisuudet ja ongelmanratkaisukyvyt, joita voit käyttää motivoidaksesi itseäsi.

Etävalmennuksessa kommunikoimme whatsapin välityksellä. Sinulla on lupa viestitellä suuntaani niin paljon kuin haluat!

Edellytän vähintään kahden kuukauden (2kk) sitoutumista, mutta voit jatkaa valmennusta niin pitkään kuin haluat.

Saat tulla valmennukseeni juuri sellaisena kuin olet. Lupaan olla kiinnostunut juuri sinun tilanteestasi ja auttaa sinua parhaani mukaan. Lupaan, etten lokeroi sinua tai tee sinusta ennakko-oletuksia ulkonäkösi, ikäsi, sukupuolesi tai taustojesi perusteella.

Hopeataso

149 €/kk

Hopeatasolla viestittelet kanssani viikoittain tai jopa päivittäin. Yhteydenpito tapahtuu whatsapin välityksellä. Olen paikalla arkisin. Hopeatasoon ei sisälly ääni- tai videopuheluita.

Kultataso

249 €/kk

Kultatasolla viestittelet kanssani viikoittain tai jopa päivittäin. Yhteydenpito tapahtuu whatsapin välityksellä. Olen paikalla arkisin. Kultatasoon sisältyy myös kaksi kuukausittaista Zoom-tapaamista tai äänipuhelua valmentajan kanssa. Tapaamisen kesto on noin 60 minuuttia.

Ota minuun yhteyttä!

Kiitos viestistäsi!