top of page

Haluaisitko viihtyä ja voida hyvin kehossasi?

Oletko saanut tarpeeksesi kehotyytymättömyydestä tai jopa kehovihastasi?

Haluaisitko rakentaa juuri sinulle sopivat elämäntavat ja rutiinit, joiden ylläpito olisi helppoa ja mielekästä?

Tuntuuko, että aikaisemmat yritykset saada ”itsensä ruotuun” ja ”elämä hallintaan” ovat epäonnistuneet?

Haluaisitko löytää kultaisen keskitien ”kaikki tai ei mitään”-ajattelun sijaan?

Entä oletko saanut nepsy-diagnoosin, etkä tiedä, miten tästä eteenpäin?

Oletko yrittänyt tehdä elämäntapamuutoksen, mutta kokenut sen haasteelliseksi neurotyypillisille tarkoitetuilla ohjeilla ja neuvoilla?

Heta Eskelinen Kasvokuva_edited.jpg

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, olen sinulle oikea valmentaja! Olen Heta Eskelinen, psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti (AMK), psyykkinen valmentaja ja pian valmistuva nepsyvalmentaja. Voit lukea valmentajaesittelyni täällä.

 

Keskeisiä osaamisalueitani ovat:

 • Kehonkuva ja siihen liittyvät haasteet

 • Arjenhallintaa ja jaksamista edistävät toimintatavat ja tukikeinot

 • Tunne- ja vuorovaikutustaidot (tunteiden tunnistaminen, tunnustaminen ja säätely, sekä kommunikaatiotaidot)

 • Terveyttä ja hyvinvointia edistävät elämäntavat (uni ja palautuminen, liike, ravitsemus)

 • Omien vahvuuksien ja voimavarojen tunnistaminen ja valjastaminen

 • Näkökulman vaihtamisen ja ajattelun joustavuuden taidot

 

Autan sinua

 • Lisäämään arvostusta omaa kehoasi kohtaan

 • Oppimaan, kuinka kuunnella kehosi viestejä

 • Kokemaan onnistumisen kokemuksia

 • Löytämään sinulle sopivia ratkaisuja ja rutiineja arjen ja hyvinvointisi tueksi

 • Tuntemaan kuuluisaa liikunnan iloa ja syömään riittävästi, monipuolisesti ja säännöllisesti

 • Hellittämään musta-valkoisesta ajattelusta ruokaan, liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen

 • Lisäämään itsetuntemusta ja pystyvyyden tunnetta

 • Suhtautumaan itseesi joustavammin

Toteutan kaikki palveluni etänä, eli voit osallistua valmennukseen olitpa missä päin maailmaa tahansa. Jokainen valmennusjakso on yksilöllinen, aivan kuten sinäkin. Valmennusjakso perustuu täyttämääsi esitietolomakkeeseen, jonka löydät tämän sivun alareunasta, vaaleanpunaisen "hae valmennukseen" -napin takaa. Varaa lomakkeen täyttöön 15-30 minuuttia. Lähetettyäsi lomakkeen luen sen huolella läpi ja vastaan sinulle sähköpostilla tai tekstiviestillä viiden arkipäivän kuluessa.

Kaikissa valmennuksissa käsitellään sitä mitä teet, mitä ajattelet ja mitä tunnet. Tarkastelemme olemassa olevia tapojasi ja käyttäytymistäsi ja sitä, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Kokeilemme valmennusjakson aikana erilaisia harjoitteita, joiden avulla voisit tehdä itsellesi parempia valintoja arjessa. Haluan opettaa sinua löytämään omat vahvuutesi, resurssit, mahdollisuudet ja ongelmanratkaisukyvyt, joita voit käyttää motivoidaksesi itseäsi.

Etävalmennuksessa kommunikoimme whatsapin ja mahdollisesti myös videopuheluiden välityksellä. Olen paikalla maanantaista torstaihin noin klo 8-16. Sinulla on lupa viestitellä suuntaani niin paljon kuin haluat!

Edellytän vähintään kahden kuukauden (8 viikon) sitoutumista, minkä jälkeen voit jatkaa valmennusta niin pitkään kuin haluat.

Saat tulla valmennukseeni juuri sellaisena kuin olet. Lupaan olla kiinnostunut juuri sinun tilanteestasi ja auttaa sinua parhaani mukaan. Lupaan, etten lokeroi sinua tai tee sinusta ennakko-oletuksia ulkonäkösi, ikäsi, sukupuolesi tai taustojesi perusteella.

Etävalmennustapaaminen videopuheluna 69€

Yksittäisessä etävalmennustapaamisessa voimme käsitellä omaan hyvinvointiisi liittyviä asioita 45 minuutin ajan. Käynnin aikana autan sinua löytämään käytännönläheisiä keinoja, joilla voit jatkaa itsenäisesti kohti tavoitteitasi. Tapaaminen ei sido sinua pidempään valmennusjaksoon.

Perus

149 €/4 vkoa

Peruspaketti on suosituin valmennuspakettimme. Viestittelet kanssani whatsapin välityksellä joka viikko. Tämä valmennus sopii erityisen hyvin sinulle, joka olet tekemässä isompaa elämäntapamuutosta tai tarvitset enemmän tukea matkallesi. Valmennus ei sisällä ääni- tai videopuheluita.

Plus

199 €/4 vkoa

Pluspaketti on laajemman tuen sisältävä valmennus. Viestittelet kanssani whatsapin välityksellä joka viikko, minkä lisäksi tapaamme etänä Zoomissa kerran kuukaudessa. Zoom-tapaamisen kesto on noin 45 minuuttia. Tämä valmennus sopii erityisen hyvin sinulle, joka kaipaat paljon tukea ja haluat tavata valmentajaasi kasvotusten.

bottom of page