top of page

Oletko turhautunut ristiriitaisiin ravitsemusväittämiin?

Kaipaatko syömiseesi iloa ja joustavuutta?

Mietityttääkö sinua ruokavaliosi monipuolisuus?

Kaipaatko konkreettisia neuvoja arjen ruokailun toteutukseen?

Etkö oikein tiedä, mikä olisi sinulle sopiva tapa tai määrä liikkua?

Tarvitsetko apua liikunnan ilon löytämiseen?

Iiris Juntunen.jpeg

Jos samaistuit yllä oleviin väittämiin -- yhteen tai useampaan -- olen oikea valmentaja sinulle. Olen Iiris Juntunen, elintarviketieteiden maisteri (ETM), personal trainer ja vastuullinen valkku. Voit lukea tarkemman valmentajaesittelyni täältä.

Autan sinua
- Nujertamaan haitallisia ravitsemususkomuksia.
- Löytämään keinoja rakentaa sinun näköisesi monipuolinen, mielekäs, joustava ja terveellinen tapa syödä.
- Tukemaan liikunta-, ruoka- ja kehosuhdettasi.
- Helpottamaan arjen ruokailujen toteutusta ja suunnittelua.
- Toteuttamaan sinun hyvinvointiasi edistäviä ruokailu- ja liikuntatottumuksia itseäsi kuunnellen.

Toteutan kaikki palveluni etänä, eli voit osallistua valmennukseen olitpa missä päin maailmaa tahansa. Jokainen valmennusjakso on yksilöllinen, aivan kuten sinäkin. Valmennusjakso perustuu täyttämääsi esitietolomakkeeseen, jonka lähetän sinulle sähköpostilla ennen valmennuksen alkua. Esitietolomakkeessa selvitetään mm. ruokailu- ja liikuntatottumuksia, uneen ja stressinhallintaan liittyviä tekijöitä sekä psyykkistä hyvinvointia.

Kaikissa valmennuksissa käsitellään sitä mitä teet, mitä ajattelet ja mitä tunnet. Tarkastelemme olemassa olevia tapojasi ja käyttäytymistäsi ja sitä, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Kokeilemme valmennusjakson aikana erilaisia harjoitteita, joiden avulla voisit tehdä itsellesi parempia valintoja arjessa. Haluan opettaa sinua löytämään omat vahvuutesi, resurssit, mahdollisuudet ja ongelmanratkaisukyvyt, joita voit käyttää motivoidaksesi itseäsi.

Etävalmennuksessa kommunikoimme sähköpostin ja mahdollisesti myös whatsapin ja Zoomin välityksellä, mikäli kaipaat tapaamisia "kasvotusten". Sinulla on lupa viestitellä suuntaani niin paljon kuin haluat!

Edellytän vähintään kahden kuukauden (2kk) sitoutumista, mutta voit jatkaa valmennusta niin pitkään kuin haluat.

Saat tulla valmennukseeni juuri sellaisena kuin olet. Lupaan olla kiinnostunut juuri sinun tilanteestasi ja auttaa sinua parhaani mukaan. Lupaan, etten lokeroi sinua tai tee sinusta ennakko-oletuksia ulkonäkösi, ikäsi, sukupuolesi tai taustojesi perusteella.

Pronssitaso

129 €/kk

Pronssitasolla viestittelet kanssani viikoittain tai jopa päivittäin. Yhteydenpito tapahtuu sähköpostin välityksellä. Olen paikalla arkisin. Pronssitasoon ei sisälly ääni- tai videopuheluita.

Kultataso

249 €/kk

Kultatasolla viestittelet kanssani viikoittain tai jopa päivittäin. Yhteydenpito tapahtuu whatsapin välityksellä. Olen paikalla arkisin. Kultatasoon sisältyy myös kaksi kuukausittaista Zoom-tapaamista tai äänipuhelua valmentajan kanssa. Tapaamisen kesto on noin 60 minuuttia.

"Kiitos Iiris! Tämä valmennus antoi paljon työkaluja omaan tekemiseen. Koko ajan oli myös fiilis, että valmentajalle voi vapaasti kertoa omaan tekemiseen vaikuttavista tekijöistä, ja ilmapiiri oli turvallinen. Hyvä paketti etänä!"

- Nimetön palaute, kerätty valmennuksen palautelomakkeen kautta

bottom of page