Haluaisitko oppia liikkumaan ja syömään kehoasi kunnioittaen?

Oletko kyllästynyt hyvinvoinnin suorittamiseen ja tiukkoihin sääntöihin?

Haluaisitko ymmärtää, miksi aiemmat elämäntapamuutosyrityksesi eivät onnistuneet?

Oletko turhautunut jumittamaan paikoillasi harjoittelusi suhteen?

Haluaisitko olla vahvempi tai suorituskykyisempi?

jemppa1.jpg

Jos samaistut edes yhteen näistä lauseista, olen oikea valmentaja sinulle. Olen Jemiina Kemppainen, fysioterapeutti ja personal trainer. Voit lukea tarkemman valmentajaesittelyni täältä.

 

 

Autan sinua

- Päästämään irti suorituskeskeisestä suhtautumisesta hyvinvointiin.

- Vapautumaan rajoittavista uskomuksista liittyen ruokaan, liikkumiseen ja kehoon.
- Löytämään syömiseen ja liikkumiseen liittyvän joustavuuden ja ilon.

- Suunnittelemaan harjoittelusi tavoitteitasi tukevaksi ja nousujohteiseksi.

- Löytämään keinoja vahvistamaan palautumistasi arjessasi.

Toteutan kaikki palveluni etänä, eli voit osallistua valmennukseen olitpa missä päin maailmaa tahansa. Jokainen valmennusjakso on yksilöllinen, aivan kuten sinäkin. Valmennusjakso perustuu täyttämääsi esitietolomakkeeseen, jonka lähetän sinulle sähköpostilla ennen valmennuksen alkua. Esitietolomakkeessa selvitetään mm. ruokailu- ja liikuntatottumuksia, uneen ja stressinhallintaan liittyviä tekijöitä sekä psyykkistä hyvinvointia.

Kaikissa valmennuksissa käsitellään sitä mitä teet, mitä ajattelet ja mitä tunnet. Tarkastelemme olemassa olevia tapojasi ja käyttäytymistäsi ja sitä, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Kokeilemme valmennusjakson aikana erilaisia harjoitteita, joiden avulla voisit tehdä itsellesi parempia valintoja arjessa. Haluan opettaa sinua löytämään omat vahvuutesi, resurssit, mahdollisuudet ja ongelmanratkaisukyvyt, joita voit käyttää motivoidaksesi itseäsi.

Etävalmennuksessa kommunikoimme whatsapin ja mahdollisesti myös Zoomin välityksellä, mikäli kaipaat tapaamisia "kasvotusten". Sinulla on lupa viestitellä suuntaani niin paljon kuin haluat!

Edellytän vähintään kahden kuukauden (2kk) sitoutumista, mutta voit jatkaa valmennusta niin pitkään kuin haluat.

Saat tulla valmennukseeni juuri sellaisena kuin olet. Lupaan olla kiinnostunut juuri sinun tilanteestasi ja auttaa sinua parhaani mukaan. Lupaan, etten lokeroi sinua tai tee sinusta ennakko-oletuksia ulkonäkösi, ikäsi, sukupuolesi tai taustojesi perusteella.

Pronssitaso

129 €/kk

Pronssitasolla viestittelet kanssani viikoittain tai jopa päivittäin. Yhteydenpito tapahtuu sähköpostin välityksellä. Olen paikalla arkisin. Hopeatasoon ei sisälly ääni- tai videopuheluita.

Hopeataso

149 €/kk

Hopeatasolla viestittelet kanssani viikoittain tai jopa päivittäin. Yhteydenpito tapahtuu whatsapin välityksellä. Olen paikalla arkisin. Hopeatasoon ei sisälly ääni- tai videopuheluita.

Kultataso

249 €/kk

Kultatasolla viestittelet kanssani viikoittain tai jopa päivittäin. Yhteydenpito tapahtuu whatsapin välityksellä. Olen paikalla arkisin. Kultatasoon sisältyy myös kaksi kuukausittaista Zoom-tapaamista tai äänipuhelua valmentajan kanssa. Tapaamisen kesto on noin 60 minuuttia.

Ota minuun yhteyttä!

Kiitos viestistäsi!