top of page
auringonlasku4.png
auringonlasku1.png
auringonlasku2.png

Joogaretriittien sopimusehdot

Vastuuehdot

Retriittien ohjelmat ovat suunniteltu terveille liikuntakykyisille ihmisille. Jokainen joogaretriitille osallistuva ymmärtää osallistuvansa retriitille vapaaehtoisesti ja omalla vastuullaan.

Vaikka retriitin ohjaa laillistettu terveydenhoitoalan ammattilainen, retriitti ei ole terveydenhoitoalan palvelu. Ohjaaja ei tee diagnooseja eikä voi antaa luotettavaa arviota osallistujien terveydentilasta. Epävarmassa tilanteessa osallistuja on velvollinen neuvottelemaan oman lääkärinsä kanssa harjoituksen sopivuudesta omalla kohdallaan.

Tapahtumaa ei ole suunniteltu psyykkisten tai fyysisten sairauksien hoitamiseen, vaan hyvinvoinnin tukemiseen. Tapahtuma ei sovellu akuutissa vaikeassa elämäntilanteessa oleville tai mielenterveysongelmista kärsiville. Tapahtuma ei ole terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa eikä se korvaa niitä.

Tapahtuman järjestäjä ei ole vastuussa osallistujalle tai hänen omaisuudelleen mahdollisesti aiheutuvasta haitasta. Osallistuja on itse vastuussa oman tapaturmavakuutuksensa hankinnasta.

Peruutusehdot

Ilmoittautumiset retriiteille ovat sitovia.

Mikäli peruutus tapahtuu

- yli 30 päivää ennen tapahtuman alkua,  pidätämme varausmaksun (50€).

- 14-30 päivää ennen tapahtuman alkua, veloitetaan peruutusmaksuna 50% kokonaishinnasta.

- alle 14 päivää ennen tapahtuman alkua, jos et saavu paikalle peruuttamatta ilmoittautumisasi tai jos keskeytät joogaretriitin, veloitetaan peruutusmaksuna 100% kokonaishinnasta.

Peruutus osallistujan sairastumisen vuoksi niin, että asiakas esittää tapahtuman ajalle sairaslomatodistuksen (esitettävä järjestäjälle 14 vrk sisällä peruutuksesta), pidätämme varausmaksun (50€).

Estyneen osallistujan tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö.

Jos tapahtuma ei jostain syystä tapahdu, palautamme kurssimaksun.

bottom of page