Aiheuttavatko ruoka ja syöminen turhaa ahdistusta, epävarmuutta tai stressiä?

Kamppailetko syömiseen ja kehoon liittyvän häpeän tai syyllisyyden kanssa?

Sinulla on ehkä paljonkin tietoa hyvinvointia tukevasta ruokavaliosta, mutta palaset eivät tunnu loksahtavan paikoilleen ja se kultainen keskitie tai sopiva tasapaino ovat vielä hukassa?

Toivoisitko löytävästi mutkattomamman, sallivamman ja nautinnollisemman suhteen ruokaan terveyttä unohtamatta?

Karoliina kasvokuva.jpg

Jos näistä kohdista yksikin tai vaikka kaikki tuntuvat kuvaavan omaa tilannettasi, olen oikea valmentaja sinulle. Olen Karoliina Lauslehto, ravintovalmentaja, terveystieteiden (kliinisen ravitsemustieteen) kandi ja melkein valmis maisteri sekä laillistettu ravitsemusterapeutti (kesä 2021). Voit lukea valmentajaesittelyni täällä.

Autan sinua

- Löytämään sallivamman ja kokonaisvaltaisemman tavan nauttia ruuasta ja syömisestä. Myös niistä herkuista!

- Vähentämään ruokaan ja syömiseen liittyvää epävarmuutta, häpeää ja stressiä.

- Irtautumaan loputtomasta laihdutuskierteestä ja syömisen jäykästä rajoittamisesta.

- Löytämään sen oman tavan syödä ja tukea terveyttäsi sekä hyvinvointiasti omassa arjessasi.

- Pääsemään irti jatkuvasta syömisen tarkkailusta ja ajattelemisesta, jotta syöminen tai kehon muokkaaminen ei hallitsisi elämääsi, vaan hyvä ruoka olisi vain yksi osa kokonaisuutta ja elämästä nauttimista.

- Ymmärtämään ja kuuntelemaan kehoasi ja sen tarpeita, ajatuksiasi ja tunteitasi ruoanvalinnassa ja syömisessä. Itseäsi arvostaen ja hellien, ei rankaisten. Ymmärrys on tie hyväksyntään ja itsearvostukseen ja nämä ovat silta pysyvään muutokseen.

Toteutan kaikki palveluni etänä, eli voit osallistua valmennukseen olitpa missä päin maailmaa tahansa. Jokainen valmennusjakso on yksilöllinen, aivan kuten sinäkin. Valmennusjakso perustuu täyttämääsi esitietolomakkeeseen, jonka lähetän sinulle sähköpostilla ennen valmennuksen alkua. Esitietolomakkeessa selvitetään mm. ruokailu- ja liikuntatottumuksia, uneen ja stressinhallintaan liittyviä tekijöitä sekä psyykkistä hyvinvointia.

Kaikissa valmennuksissa käsitellään sitä mitä teet, mitä ajattelet ja mitä tunnet. Tarkastelemme olemassa olevia tapojasi ja käyttäytymistäsi ja sitä, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Kokeilemme valmennusjakson aikana erilaisia harjoitteita, joiden avulla voisit tehdä itsellesi parempia valintoja arjessa. Haluan opettaa sinua löytämään omat vahvuutesi, resurssit, mahdollisuudet ja ongelmanratkaisukyvyt, joita voit käyttää motivoidaksesi itseäsi.

Etävalmennuksessa kommunikoimme sähköpostin välityksellä. Sinulla on lupa viestitellä suuntaani niin paljon kuin haluat!

Edellytän vähintään kahden kuukauden (2kk) sitoutumista, mutta voit jatkaa valmennusta niin pitkään kuin haluat.

Saat tulla valmennukseeni juuri sellaisena kuin olet. Lupaan olla kiinnostunut juuri sinun tilanteestasi ja auttaa sinua parhaani mukaan. Lupaan, etten lokeroi sinua tai tee sinusta ennakko-oletuksia ulkonäkösi, ikäsi, sukupuolesi tai taustojesi perusteella.

Pronssitaso

129 €/kk

Pronssitasolla viestittelet kanssani viikoittain tai jopa päivittäin. Yhteydenpito tapahtuu sähköpostin välityksellä. Olen paikalla arkisin. Pronssitasoon ei sisälly ääni- tai videopuheluita.

Ota minuun yhteyttä!

Kiitos viestistäsi!