top of page

Haluaisitko olla energisempi ja jaksaa arjessa paremmin?

Haluaisitko tehdä liikunnasta itsellesi tavan?

Tuntuuko liikkeelle lähteminen haastavalta tai rutiinien ylläpito vaikealta?

Jätätkö fyysisen terveytesi kakkossijalle kaiken muun kiireen alla? Voisiko sen kohentaminen nostaa samalla myös mielialaasi ja vireystasoasi?

Maria Lagerspetz.jpeg

Jos samaistut edes yhteen näistä esimerkeistä, olen oikea valmentaja sinulle. Olen Maria Lagerspetz, liikuntaneuvoja (LPT), liikunnanohjaaja (AMK) ja tuleva fysioterapeutti (AMK). Voit lukea valmentajaesittelyni täällä

Autan sinua

- Löytämään omaan arkeesi sopivat ratkaisut terveytesi ja hyvinvointisi edistämiseksi

- Tuntemaan itsesi energisemmäksi

- Elämään liikunnallisempaa elämää ja nauttimaan siitä  

- Kasvattamaan tunnettasi minäpystyvyydestä

- Tekemään pysyvän elämäntapamuutoksen, joka kestää elämän yllätykset

Toteutan kaikki palveluni etänä, eli voit osallistua valmennukseen olitpa missä päin maailmaa tahansa. Jokainen valmennusjakso on yksilöllinen, aivan kuten sinäkin. Valmennusjakso perustuu täyttämääsi esitietolomakkeeseen, jonka löydät tämän sivun alalaidasta vaaleanpunaisen "hae valmennukseen" -napin takaa. Varaa lomakkeen täyttöön 15-30 minuuttia. Lähetettyäsi lomakkeen, luen sen huolella läpi ja vastaan sinulle sähköpostilla tai tekstiviestillä viiden arkipäivän kuluessa.

Kaikissa valmennuksissa käsitellään sitä mitä teet, mitä ajattelet ja mitä tunnet. Tarkastelemme olemassa olevia tapojasi ja käyttäytymistäsi ja sitä, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Kokeilemme valmennusjakson aikana erilaisia harjoitteita, joiden avulla voisit tehdä itsellesi parempia valintoja arjessa. Haluan opettaa sinua löytämään omat vahvuutesi, resurssit, mahdollisuudet ja ongelmanratkaisukyvyt, joita voit käyttää motivoidaksesi itseäsi.

Etävalmennuksessa kommunikoimme whatsapin ja mahdollisesti myös videopuheluiden välityksellä, mikäli kaipaat tapaamisia "kasvotusten". Sinulla on lupa viestitellä suuntaani niin paljon kuin haluat!

Edellytän vähintään kahden kuukauden (8 viikon) sitoutumista, jonka jälkeen voit jatkaa valmennusta niin pitkään kuin haluat. Kevyt-paketissa vähimmäisaika valmennuksessa on kolme kuukautta (12 viikkoa).

Saat tulla valmennukseeni juuri sellaisena kuin olet. Lupaan olla kiinnostunut juuri sinun tilanteestasi ja auttaa sinua parhaani mukaan. Lupaan, etten lokeroi sinua tai tee sinusta ennakko-oletuksia ulkonäkösi, ikäsi, sukupuolesi tai taustojesi perusteella.

Etävalmennustapaaminen videopuhelulla 69€

Yksittäisessä etävalmennustapaamisessa voimme käsitellä omaan hyvinvointiisi liittyviä asioita 45 minuutin ajan. Käynnin aikana autan sinua löytämään käytännönläheisiä keinoja, joilla voit jatkaa itsenäisesti kohti tavoitteitasi. Tapaaminen ei sido sinua pidempään valmennusjaksoon.

Kevyt

99 €/4 vkoa

Kevytpaketissa viestittelet kanssani whatsapin välityksellä joka toinen viikko. Kevytpaketti sopii erityisen hyvin sinulle, joka haluat ottaa valmennuksen rauhassa ja pohdiskella asioita itsenäisesti. Valmennukseen ei sisälly ääni- tai videopuheluita.

Perus

149 €/4 vkoa

Peruspaketti on suosituin valmennuspakettimme. Viestittelet kanssani whatsapin välityksellä joka viikko. Tämä valmennus sopii erityisen hyvin sinulle, joka olet tekemässä isompaa elämäntapamuutosta tai tarvitset enemmän tukea matkallesi. Valmennus ei sisällä ääni- tai videopuheluita.

Plus

199 €/4 vkoa

Pluspaketti on laajemman tuen sisältävä valmennus. Viestittelet kanssani whatsapin välityksellä joka viikko, minkä lisäksi tapaamme etänä Zoomissa kerran kuukaudessa. Zoom-tapaamisen kesto on noin 45 minuuttia. Tämä valmennus sopii erityisen hyvin sinulle, joka kaipaat paljon tukea ja haluat tavata valmentajaasi kasvotusten.

"Tämä on valmennus on ollut minulle yksi tärkeimmistä tähän astisista 💎🌞 Halusin todella matalan kynnyksen valmennuksen tueksi kesäaikaan ja lähinnä palautumiseen: kommunikoidessa whatsappviestit ja ääniviestit mahdollistivat osaltaan tätä! 🙏 Marian kyky olla läsnä silloinkin kun asiakkaana en halunnut aktiivisesti muuttaa juuri mitään vaan enemmänkin pohtia, tarkkailla, pallotella ja lempeästi tunnustella oli mahtavaa. Maria antoi sopivasti ideoita: hyvät toivotunlaiset treenit, ruokaideoita, jatkuvaa yhteistä pohdintaa ja ideoita uusien tapojen ja rutiinien rakentamiseen 🌸 Tulen palaamaan tämän valmennuksen pariin jatkossakin, koska sen rytmi, sallivuus ja monipuolisuus käy minulle hyvin. Maria on valmentajana minulle juuri oikeanlaisia asioita tarjoava. Hän pitää minusta asiakkaanaan huolta ja etsii sopivia keinoja tukea ja auttaa juuri minua 👌💎❤ Maria on innostava, kannustava, positiivista suhtautumista huokuva tyyppi! 🌞"

 

- Melina, 39v

"Kiitos, että olit ymmärtäväinen, kannustava ja empaattinen valmentaja, ja osasit hyvin

ottaa tilanteeni huomioon. En kokenut painostusta, joka sai mut voimavarojeni palauduttua normaalimpaan suuntaan innostumaan hurjan paljon liikunnasta jälleen ja ottamaan treenit osaksi säännöllistä arkea. 

 

Sisäistin valmennuksen aikana sen sun avulla, että ilman kuntosalijäsenyyttä voi poikkeusaikana vallan hyvin pitää huolta itsestään, eikä kotitreenien tarvitse olla tylsää pakkopullaa. Suosittelen lämpimästi sua valmentajana myös muille, ja palaan itsekin mielelläni asiakkaaksesi tarpeen tullen tulevaisuudessa.

 

Kiitos paljon, Maria!"

 

- Kristiina, 32v

"Kiitos ohjelmasta! Tämä oli erittäin hyvä ja tärkeä askel kohti liikunnallisempaa elämää. Otit hyvin huomioon meidän lähtötason ja tsemppasit ylittämään itsensä. Odotin saavani pelkkää jumppaa, mutta siihen tulikin päälle paljon hyvää keskustelua (hyvästä) elämästä ja (hyvistä) tavoista. Tästä on hyvä jatkaa."

- Taina, 41v (pienryhmävalmennus)

bottom of page