top of page

Oletko epävarma siitä, miten juuri sinun pitäisi syödä?

Kaatuuko elämäntapamuutokset kerta toisensa jälkeen?

Oletko tottunut nojaamaan itsekuriin ja motivaatioon terveellistä ruokavaliota noudattaessa?

Tuntuuko terveellinen ruokavalio tylsältä ja rajoittavalta? Tai kenties haastavalta ja aikaa vievältä, koska toteutat sitä kaloreita laskien tai ruokaa punniten?

On hyvin tavallista yrittää muuttaa kaikkia rutiineja lyhyessä ajassa. Näin niistä kuitenkin harvemmin jää pysyviä.

Reeta Rautavirta.jpg

Jos samaistut edes yhteen näistä esimerkeistä, olen oikea valmentaja sinulle. Olen Reeta Rautavirta, ravitsemusasiantuntija (terveystieteiden kandidaatti, TtK) ja seksuaalikasvattaja. Voit lukea valmentajaesittelyni täällä

Autan sinua

- Löytämään joustavat raamit syömiseen, jolla voit aidosti hyvin päivästä toiseen.

- Sallimaan itsellesi kaiken ruoan, koska "kielletty" kiinnostaa aina eniten!

- Lopettamaan jojolaihduttamisen.

- Kasvattamaan arvostustasi omaa kehoasi kohtaan.

Etsitään yhdessä sinulle herkullinen ja nautinnollinen tapa syödä terveellisesti. Sellainen, jonka toteuttamiseen ei tarvitse kiristellä hampaita. Kaikki mieliruokasi on sallittua, eikä mikään kiellettyä. Sinun ei tarvitse pitää ’’vapaapäiviä’’ elämäntavastasi tai ottaa itseäsi ’’niskasta kiinni’’ palataksesi siihen. Olosi on hyvä, saat kaiken tarvitsemasi, eikä syöminen enää valtaa ajatuksiasi. Syömisen kuuluu olla hauskaa, helppoa ja nautinnollista!

 

Työstämme suhdettasi kehoon. Puramme kaikkia niitä haitallisia uskomuksia, joita dieettikulttuuri on luonut kehosi koosta ja painosta. Laihduttelun lopettaminen voi samalla olla voimaannuttava, mutta myös pelottava päätös. Kehosuhteen työstäminen ei ole helppoa tai nopeaa, mutta se on aina sen arvoista! Olen tukenasi hyvinä ja haastavina päivinä.  

 

Valmennan etänä viestein Whatsapin tai Signalin välityksellä, joten voit osallistua mistä päin tahansa ja joustavalla aikataululla. Alkuun täytät esitietolomakkeen, jossa selvitetään mm. ruokailu- ja liikuntatottumuksiasi, psyykkistä hyvinvointiasi sekä elämäntilannettasi muutenkin. Valmennuksen edetessä pääsen käsiksi ajatusmalleihin, joita sinulla on liittyen ruokaan, liikuntaan, nautintoon ja kehoon. Testaamme erilaisia keinoja korvata tapojasi paremmiksi, jotka eivät enää palvele. Pyrimme saavuttamaan tavoitteesi armollisesti ja pysyvästi. 

 

Valmentajana olen ymmärtäväinen, kärsivällinen ja tsemppaava. Muistutan, ettei pysyvä muutos tapahdu hetkessä ja kannustan sinua olemaan armollinen itsellesi tilanteessa kuin tilanteessa. Edellytän 3kk sitoutumista ja saat jatkaa niin pitkään kun koet tarvetta. 

Kevyt

99 €/kk

Kevytpaketissa viestittelet kanssani whatsapin välityksellä joka toinen viikko. Kevytpaketti sopii erityisen hyvin sinulle, joka haluat ottaa valmennuksen rauhassa ja pohdiskella asioita itsenäisesti. Valmennukseen ei sisälly ääni- tai videopuheluita.

Perus

149 €/kk

Peruspaketti on suosituin valmennuspakettimme. Viestittelet kanssani whatsapin välityksellä joka viikko. Tämä valmennus sopii erityisen hyvin sinulle, joka olet tekemässä isompaa elämäntapamuutosta tai tarvitset enemmän tukea matkallesi. Valmennus ei sisällä ääni- tai videopuheluita.

Ota minuun yhteyttä!

Kiitos viestistäsi!

bottom of page