Kaipaatko arkeesi lisää energiaa tai keinoja palautumiseen?

Pohdituttaako sinua, mitä tarkoittaa riittävä syöminen?

Epäröitkö, mikä olisi sinun kohdallasi sopiva tapa lisätä liikuntaa arkeesi?

Onko sinulla ollut tapana suorittaa liikuntaa tai hyvinvointia, mutta haluaisit nyt löytää joustavamman tavan suhtautua niihin?

Reetta Heikkilä metsässä.JPG

Jos samaistut edes yhteen näistä lauseista, olen oikea valmentaja sinulle. Olen Reetta Heikkilä, valmentaja ja liikunnanohjaaja (AMK). Voit lukea tarkemman valmentajaesittelyni täältä.

 

 

Autan sinua

- löytämään sinulle sopivan tavan lisätä liikuntaa arkeesi. 

- suhtautumaan ravintoon joustavammin. 

- uskaltamaan syömään riittävästi. 

- kuuntelemaan kehoasi ja ymmärtämään sen viestejä. 

- jättämään suorittamisen ja löytämään joustavamman tavan edistää hyvinvointiasi ja terveyttäsi

Toteutan kaikki palveluni etänä, eli voit osallistua valmennukseen olitpa missä päin maailmaa tahansa. Jokainen valmennusjakso on yksilöllinen, aivan kuten sinäkin. Valmennusjakso perustuu täyttämääsi esitietolomakkeeseen, jonka lähetän sinulle sähköpostilla ennen valmennuksen alkua. Esitietolomakkeessa selvitetään mm. ruokailu- ja liikuntatottumuksia, uneen ja stressinhallintaan liittyviä tekijöitä sekä psyykkistä hyvinvointia.

Kaikissa valmennuksissa käsitellään sitä mitä teet, mitä ajattelet ja mitä tunnet. Tarkastelemme olemassa olevia tapojasi ja käyttäytymistäsi ja sitä, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Kokeilemme valmennusjakson aikana erilaisia harjoitteita, joiden avulla voisit tehdä itsellesi parempia valintoja arjessa. Haluan opettaa sinua löytämään omat vahvuutesi, resurssit, mahdollisuudet ja ongelmanratkaisukyvyt, joita voit käyttää motivoidaksesi itseäsi.

Etävalmennuksessa kommunikoimme whatsapin välityksellä. Sinulla on lupa viestitellä suuntaani niin paljon kuin haluat!

Edellytän vähintään kahden kuukauden (2kk) sitoutumista, mutta voit jatkaa valmennusta niin pitkään kuin haluat.

Saat tulla valmennukseeni juuri sellaisena kuin olet. Lupaan olla kiinnostunut juuri sinun tilanteestasi ja auttaa sinua parhaani mukaan. Lupaan, etten lokeroi sinua tai tee sinusta ennakko-oletuksia ulkonäkösi, ikäsi, sukupuolesi tai taustojesi perusteella.

Pronssitaso

129 €/kk

Pronssitasolla viestittelet kanssani viikoittain tai jopa päivittäin. Yhteydenpito tapahtuu sähköpostin välityksellä. Olen paikalla arkisin. Hopeatasoon ei sisälly ääni- tai videopuheluita.

Hopeataso

149 €/kk

Hopeatasolla viestittelet kanssani viikoittain tai jopa päivittäin. Yhteydenpito tapahtuu whatsapin välityksellä. Olen paikalla arkisin. Hopeatasoon ei sisälly ääni- tai videopuheluita.

Ota minuun yhteyttä!

Kiitos viestistäsi!