top of page

Kaipaatko arkeesi lisää energiaa tai keinoja palautumiseen?

Pohdituttaako sinua, mitä tarkoittaa riittävä syöminen?

Epäröitkö, mikä olisi sinun kohdallasi sopiva tapa lisätä liikuntaa arkeesi?

Onko sinulla ollut tapana suorittaa liikuntaa tai hyvinvointia, mutta haluaisit nyt löytää joustavamman tavan suhtautua niihin?

Reetta Heikkilä metsässä.JPG

Jos samaistut edes yhteen näistä lauseista, olen oikea valmentaja sinulle. Olen Reetta Heikkilä, valmentaja ja liikunnanohjaaja (AMK). Voit lukea tarkemman valmentajaesittelyni täältä.

 

 

Autan sinua

- löytämään sinulle sopivan tavan lisätä liikuntaa arkeesi. 

- suhtautumaan ravintoon joustavammin. 

- uskaltamaan syömään riittävästi. 

- kuuntelemaan kehoasi ja ymmärtämään sen viestejä. 

- jättämään suorittamisen ja löytämään joustavamman tavan edistää hyvinvointiasi ja terveyttäsi

Toteutan kaikki palveluni etänä, eli voit osallistua valmennukseen olitpa missä päin maailmaa tahansa. Jokainen valmennusjakso on yksilöllinen, aivan kuten sinäkin. Valmennusjakso perustuu täyttämääsi esitietolomakkeeseen, jonka löydät tämän sivun alalaidasta, "hae valmennukseen" -napin takaa. Varaa lomakkeen täyttämiseen 15-30 minuuttia aikaa. Lähetettyäsi lomakkeen luen sen huolella läpi ja vastaan sinulle sähköpostilla tai tekstiviestillä viiden arkipäivän kuluessa.

Kaikissa valmennuksissa käsitellään sitä mitä teet, mitä ajattelet ja mitä tunnet. Tarkastelemme olemassa olevia tapojasi ja käyttäytymistäsi ja sitä, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Kokeilemme valmennusjakson aikana erilaisia harjoitteita, joiden avulla voisit tehdä itsellesi parempia valintoja arjessa. Haluan opettaa sinua löytämään omat vahvuutesi, resurssit, mahdollisuudet ja ongelmanratkaisukyvyt, joita voit käyttää motivoidaksesi itseäsi.

Etävalmennuksessa kommunikoimme whatsapin välityksellä. Olen paikalla arkisin. Sinulla on lupa viestitellä suuntaani niin paljon kuin haluat!

Edellytän vähintään kahden kuukauden (8 viikon) sitoutumista, jonka jälkeen voit jatkaa valmennusta niin pitkään kuin haluat. Kevyt-tasolla olet valmennuksessani vähintään kolme kuukautta (12 viikkoa), jotta ehdimme saada muutoksia aikaiseksi.

Saat tulla valmennukseeni juuri sellaisena kuin olet. Lupaan olla kiinnostunut juuri sinun tilanteestasi ja auttaa sinua parhaani mukaan. Lupaan, etten lokeroi sinua tai tee sinusta ennakko-oletuksia ulkonäkösi, ikäsi, sukupuolesi tai taustojesi perusteella.

Kevyt

99 €/4 vkoa

Kevytpaketissa viestittelet kanssani whatsapin välityksellä joka toinen viikko. Kevytpaketti sopii erityisen hyvin sinulle, joka haluat ottaa valmennuksen rauhassa ja pohdiskella asioita itsenäisesti. Valmennukseen ei sisälly ääni- tai videopuheluita.

Perus

149 €/4 vkoa

Peruspaketti on suosituin valmennuspakettimme. Viestittelet kanssani whatsapin välityksellä joka viikko. Tämä valmennus sopii erityisen hyvin sinulle, joka olet tekemässä isompaa elämäntapamuutosta tai tarvitset enemmän tukea matkallesi. Valmennus ei sisällä ääni- tai videopuheluita.

bottom of page