Ryhmävalmennukset

2.png

Olisiko lähipiirissäsi lisäksesi 3-5 henkilöä, jotka voisivat innostua valmennuksesta? Valmennusjakso voi alkaa heti, kun ryhmä on koossa!

 

Valmennukseen sisältyy viisi Zoom-tapaamista. Valmennuksen kesto on 10 viikkoa. Yksittäisen Zoom-tapaamisen kesto on noin 60 minuuttia.

Valmennuksen hinta on 149€/henkilö.

Valmentajanasi toimii Maria Lagerspetz. Maria on kokenut liikunnanohjaaja (AMK) ja fysioterapiaopiskelija.

Ryhmäilmoittautumisen voi tehdä suoraan Marialle sähköpostilla: maria@vastuullinenvalmennus.com

Liikkuvampi ja energisempi minä

Tekisikö aktiivisempi arki sinulle hyvää? Haluaisitko tehdä liikunnasta itsellesi tavan ja oppia nauttimaan siitä? Haluaisitko myös jaksaa arjessasi paremmin?

 

Liikkuvampi ja energisempi minä -pienryhmävalmennus on täydellinen valinta sinulle, jolla on haasteita liikunnan lisäämisessä arkeen. Valmennuksen päätavoitteena on tehdä liikunnasta tapa, josta aidosti nauttii. Liikunnallisemman elämäntavan kautta myös arjessa jaksaminen paranee huomattavasti, yhdessä fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin kanssa.

 

Pienryhmävalmennuksen suuri etu on vertaistuki muista ryhmäläisistä sekä yhteisöllisyys. Valmennuksen yksilöllisyyttä taas vahvistaa viikoittainen yhteydenpito valmentajan kanssa: vaikka valmennus tapahtuukin ryhmässä, otetaan yksilön toiveet, tarpeet ja mieltymykset silti huomioon, ja asiasta kuin asiasta voi kysyä ja puhua matalalla kynnyksellä Whatsappin välityksellä.

 

Pienryhmävalmennus järjestetään 4-6 henkilön ryhmissä ja liikuntaohjelma rakennetaan jokaista ryhmän jäsentä palvelevaksi kokonaisuudeksi. Liikuntaohjelma voidaan suunnitella esim. kotiin, ulos tai salille, ryhmän toiveiden mukaan.

 

Ryhmätapaamiset valmentajan kanssa järjestetään Zoomin välityksellä. Yksi tapaaminen voi sisältää esim. ohjatun treenin sekä keskustelua henkilökohtaisista tavoitteista ja mahdollisista haasteista tai esteistä. Tapaamisten sisältö voidaan kuitenkin räätälöidä yhdessä ryhmän kanssa kaikille mieluisaksi.

 

"Kiitos ohjelmasta! Tämä oli erittäin hyvä ja tärkeä askel kohti liikunnallisempaa elämää. Otit hyvin huomioon meidän lähtötason ja tsemppasit ylittämään itsensä. Odotin saavani pelkkää jumppaa, mutta siihen tulikin päälle paljon hyvää keskustelua (hyvästä) elämästä ja (hyvistä) tavoista. Tästä on hyvä jatkaa."

- Taina, 41v