top of page

Ryhmävalmennukset

Kehonkuva- minikurssi.png

Kehonkuva-minikurssin valmentajina toimivat Reeta Rautavirta ja Heta Eskelinen. Reeta on ravitsemusasiantuntija, seksuaalikasvattaja ja tuleva seksuaaliterapeutti. Heta on fysioterapeutti (AMK), psykofyysinen fysioterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja ja psyykkinen valmentaja.

Voit tutustua valmentajiimme lähemmin klikkaamalla tätä linkkiä

Kehonkuva-minikurssi

Ensiaskeleet kohti positiivisempaa kehonkuvaa

 

Tämä kahden viikon minikurssi on sinulle, joka haluat:

  • Tutustua kehonkuvaasi

  • Ymmärtää mikä merkitys kehonkuvalla on arjessa

  • Työkaluja kehonkuvatyöskentelyyn

 

Minikurssilta saat teoriatietoa kehonkuvasta, omien ajatus- ja toimintamallien pohdintatehtäviä sekä käytännön harjoituksia kehonkuvasi työstämiseksi. 

 

Minikurssin käytyäsi sinulla on tietoa ja työkaluja, joiden avulla voit jatkaa kehonkuvatyöskentelyä joko itsenäisesti tai Vastuullisen valmennuksen yksilö- tai ryhmävalmennukseen. 

 

Kehonkuva-minikurssi koostuu 6 moduulista, jotka aukeavat yksi kerrallaan. Jokainen moduuli sisältää pohdintatehtävän, lyhyen teoriaosuuden ja harjoituksen.

Työskentely kurssilla on itsenäistä ja moduulit voit käydä läpi omassa tahdissasi. Kurssimateriaalit jäävät omaksesi kurssin päätyttyä.

 

Minikurssin hinta on 29 €. Voit ilmoittautua mukaan alla olevasta tummanvihreästä napista. Kurssin voi maksaa myös työnantajaeduilla.

 

Kysyttävää? 

Voit lähettää meille instagramissa DM @vastuullinen.valmennus tai kurssin valmentajille Reetalle @seksologireeta tai Hetalle @kehomielenvire 

Marian pienryhmät
2.png

Olisiko lähipiirissäsi lisäksesi 3-5 henkilöä, jotka voisivat innostua valmennuksesta? Valmennusjakso voi alkaa heti, kun ryhmä on koossa!

 

Valmennukseen sisältyy viisi Zoom-tapaamista. Valmennuksen kesto on 10 viikkoa. Yksittäisen Zoom-tapaamisen kesto on noin 60 minuuttia.

Valmennuksen hinta on 149€/henkilö.

Valmentajanasi toimii Maria Lagerspetz. Maria on kokenut liikunnanohjaaja (AMK) ja fysioterapiaopiskelija.

Ryhmäilmoittautumisen voi tehdä suoraan Marialle sähköpostilla: maria@vastuullinenvalmennus.com

Liikkuvampi ja energisempi minä

Tekisikö aktiivisempi arki sinulle hyvää? Haluaisitko tehdä liikunnasta itsellesi tavan ja oppia nauttimaan siitä? Haluaisitko myös jaksaa arjessasi paremmin?

 

Liikkuvampi ja energisempi minä -pienryhmävalmennus on täydellinen valinta sinulle, jolla on haasteita liikunnan lisäämisessä arkeen. Valmennuksen päätavoitteena on tehdä liikunnasta tapa, josta aidosti nauttii. Liikunnallisemman elämäntavan kautta myös arjessa jaksaminen paranee huomattavasti, yhdessä fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin kanssa.

 

Pienryhmävalmennuksen suuri etu on vertaistuki muista ryhmäläisistä sekä yhteisöllisyys. Valmennuksen yksilöllisyyttä taas vahvistaa viikoittainen yhteydenpito valmentajan kanssa: vaikka valmennus tapahtuukin ryhmässä, otetaan yksilön toiveet, tarpeet ja mieltymykset silti huomioon, ja asiasta kuin asiasta voi kysyä ja puhua matalalla kynnyksellä Whatsappin välityksellä.

 

Pienryhmävalmennus järjestetään 4-6 henkilön ryhmissä ja liikuntaohjelma rakennetaan jokaista ryhmän jäsentä palvelevaksi kokonaisuudeksi. Liikuntaohjelma voidaan suunnitella esim. kotiin, ulos tai salille, ryhmän toiveiden mukaan.

 

Ryhmätapaamiset valmentajan kanssa järjestetään Zoomin välityksellä. Yksi tapaaminen voi sisältää esim. ohjatun treenin sekä keskustelua henkilökohtaisista tavoitteista ja mahdollisista haasteista tai esteistä. Tapaamisten sisältö voidaan kuitenkin räätälöidä yhdessä ryhmän kanssa kaikille mieluisaksi.

"Kiitos ohjelmasta! Tämä oli erittäin hyvä ja tärkeä askel kohti liikunnallisempaa elämää. Otit hyvin huomioon meidän lähtötason ja tsemppasit ylittämään itsensä. Odotin saavani pelkkää jumppaa, mutta siihen tulikin päälle paljon hyvää keskustelua (hyvästä) elämästä ja (hyvistä) tavoista. Tästä on hyvä jatkaa."

- Taina, 41v

bottom of page