Ryhmävalmennukset

Muutoksen edistäminen pienryhmävalmennus

Avoimia pienryhmiä ei tällä hetkellä ole tarjolla.

 

Voimme toteuttaa valmennuksen yksityisryhmille, eli mikäli tuttavapiirissäsi on henkilöitä, jotka haluaisivat osallistua pienryhmävalmennukseen kanssasi, ota meihin yhteyttä! 

 

Valmennukseen sisältyy kuusi Zoom-tapaamista. Valmennuksen kesto on 7 viikkoa (viikolla 11 ei järjestetä Zoom-tapaamista). Yksittäisen Zoom-tapaamisen kesto on noin 60 minuuttia.

Valmennuksen hinta on 199€/henkilö.

Valmentajanasi toimii Emmi Arponen. Emmi on fysioterapeutti, aikuiskouluttaja, terveystieteiden ja psykologian opiskelija. Emmi valmistuu terveystieteiden maisteriksi ja psykologiksi vuonna 2021.

Ryhmään otetaan enintään kuusi (6) henkilöä. Valmennuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kohti pysyvää muutosta

Koetko, että tiedät jo mitä sinun tulisi käytännön tasolla tehdä muutoksesi eteen, mutta et kuitenkaan saa konkreettisesti toimittua niin?

Huomaatko, että ajatuksesi ja tunteesi muodostuvat usein esteeksi tavoitellessasi sinulle tärkeitä ja merkityksellisiä asioita?

Kohti pysyvää muutosta on pienryhmävalmennus sinulle, joka tarvitset tukea ja apua elämäntapamuutokseesi erityisesti edellä kuvailluissa tilanteissa. Ryhmän tavoitteena on lisätä joustavia ajattelu- ja käyttäytymismalleja ja oppia uusia taitoja, joiden avulla on mahdollista kohdata esteitä ja suunnata kohti pysyvää muutosta.

 

Kohti pysyvää muutosta -valmennuksessa vahvistetaan juuri niitä taitoja, joiden tiedetään tutkimusten perusteella vaikuttavaan psykologiseen joustavuuteen ja pysyvään käyttäytymisen muutokseen. Valmennuksen tavoitteena on sellaisten uusien taitojen opettelu suhteessa ajatuksiin ja tunteisiin (mm. mielen tuottamien esteajatusten tunnistaminen ja niiden kanssa työskentely), että pystyt tulevaisuudessa toteuttamaan arvojesi mukaisia tekoja ja näin edistämään haluamaasi muutosta ja tavoitetta.

Valmennuksessa elämäntapamuutosta lähestytään ajatusten ja tunteiden sekä mielen luomien esteajatusten näkökulmasta. Valmennus sisältää kuusi Zoom-tapaamista pienryhmässä. Valmennustapaamiset koostuvat avoimesta keskustelusta, kokemuksellisista harjoitteista ja räätälöidyistä tehtävistä. Valmennustapaamisten lisäksi valmennukseen kuuluu kotiharjoitteita ja valmentajan ja muiden asiakkaiden vertaistuki whatsapp-ryhmän kautta.

Valmennuksen sisältö ja teemat:

1. tapaaminen: turvallinen ryhmä, pelisäännöt, terveyskäyttäytymisnanalyysi tai tilanneanalyysi ja sen pohjalta alustavat tavoitteet ja toiveet

2. tapaaminen: aikaisemmat ratkaisuyritykset ja niiden toimivuus, kontrolloinnin kierre

3. tapaaminen: arvojen mukaiset tavoitteet ja teot, omien tunteiden havainnointi ilman välttämiskäyttäytymistä ja hallintaa + hyväksynnän harjoittaminen

4. tapaaminen: tietoinen syöminen ja liikkuminen, mielen luomat esteajatukset ja niiden käsittely 

5. tapaaminen: käsitykset itsestä ja niiden kyseenalaistaminen

6. tapaaminen: oma muutosprosessi, itselle toimiva elämäntapa, loppukeskustelut

 
2.png

Olisiko lähipiirissäsi lisäksesi 3-5 henkilöä, jotka voisivat innostua valmennuksesta? Valmennusjakso voi alkaa heti, kun ryhmä on koossa!

 

Valmennukseen sisältyy viisi Zoom-tapaamista. Valmennuksen kesto on 10 viikkoa. Yksittäisen Zoom-tapaamisen kesto on noin 60 minuuttia.

Valmennuksen hinta on 149€/henkilö.

Valmentajanasi toimii Maria Lagerspetz. Maria on kokenut liikunnanohjaaja (AMK) ja fysioterapiaopiskelija.

Ryhmäilmoittautumisen voi tehdä suoraan Marialle sähköpostilla: maria@veganfitness.fi

Liikkuvampi ja energisempi minä

Tekisikö aktiivisempi arki sinulle hyvää? Haluaisitko tehdä liikunnasta itsellesi tavan ja oppia nauttimaan siitä? Haluaisitko myös jaksaa arjessasi paremmin?

 

Liikkuvampi ja energisempi minä -pienryhmävalmennus on täydellinen valinta sinulle, jolla on haasteita liikunnan lisäämisessä arkeen. Valmennuksen päätavoitteena on tehdä liikunnasta tapa, josta aidosti nauttii. Liikunnallisemman elämäntavan kautta myös arjessa jaksaminen paranee huomattavasti, yhdessä fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin kanssa.

 

Pienryhmävalmennuksen suuri etu on vertaistuki muista ryhmäläisistä sekä yhteisöllisyys. Valmennuksen yksilöllisyyttä taas vahvistaa viikoittainen yhteydenpito valmentajan kanssa: vaikka valmennus tapahtuukin ryhmässä, otetaan yksilön toiveet, tarpeet ja mieltymykset silti huomioon, ja asiasta kuin asiasta voi kysyä ja puhua matalalla kynnyksellä Whatsappin välityksellä.

 

Pienryhmävalmennus järjestetään 4-6 henkilön ryhmissä ja liikuntaohjelma rakennetaan jokaista ryhmän jäsentä palvelevaksi kokonaisuudeksi. Liikuntaohjelma voidaan suunnitella esim. kotiin, ulos tai salille, ryhmän toiveiden mukaan.

 

Ryhmätapaamiset valmentajan kanssa järjestetään Zoomin välityksellä. Yksi tapaaminen voi sisältää esim. ohjatun treenin sekä keskustelua henkilökohtaisista tavoitteista ja mahdollisista haasteista tai esteistä. Tapaamisten sisältö voidaan kuitenkin räätälöidä yhdessä ryhmän kanssa kaikille mieluisaksi.

 

"Kiitos ohjelmasta! Tämä oli erittäin hyvä ja tärkeä askel kohti liikunnallisempaa elämää. Otit hyvin huomioon meidän lähtötason ja tsemppasit ylittämään itsensä. Odotin saavani pelkkää jumppaa, mutta siihen tulikin päälle paljon hyvää keskustelua (hyvästä) elämästä ja (hyvistä) tavoista. Tästä on hyvä jatkaa."

- Taina, 41v