top of page

Haluaisitko olla tyytyväisempi kehoosi?

Oletko kyllästynyt "kaikki tai ei mitään" -ajatteluun?

Oletko jättänyt väliin itsellesi tärkeitä sosiaalisia tilanteita ruoka- tai kehoajatusten takia?

Haluaisitko päästää irti ajatuksesta, että ensi maanantaina alkaa terveellisempi elämä?

Sanoisitko olevasi ikilaihduttaja, jonka kehoa voisi aina viilata vielä vähän, jotta olisit tyytyväinen?

Ulrika Lillsunde.jpg

Jos samaistut edes yhteen näistä esimerkeistä, olen oikea valmentaja sinulle. Olen Ulrika Lillsunde, fysioterapeutti (AMK), psykologian opiskelija, intuitiivisen syömisen terapeutti ja liikunta-alan moniammattilainen. Voit lukea valmentajaesittelyni täällä

Autan sinua

- Päästämään irti "kaikki tai ei mitään" -ajattelusta liikunnan ja hyvinvoinnin suhteen

- Oppimaan kuuntelemaan kehoasi ja kunnioittamaan sitä

- Tuntemaan olevasi hyvä omassa kehossasi

- Ymmärtämään tunnesyömistä ja ahmintaa

- Syömään monipuolisemmin ja mielekkäämmin ilman pakkomielteisyyttä

- Löytämään liikunnan ilon

- Vapautumaan rajoittavista uskomuksista liittyen ruokaan, liikkumiseen ja kehoon

- Suhtautumaan lämpimämmin itseesi

Voit kurkata mitä asiakkaani kertovat minusta klikkaamalla tätä.

Toteutan kaikki palveluni etänä, eli voit osallistua valmennukseen olitpa missä päin maailmaa tahansa. Jokainen valmennusjakso on yksilöllinen, aivan kuten sinäkin. Valmennusjakso perustuu täyttämääsi esitietolomakkeeseen, joka löytyy alla näkyvän vaaleanpunaisen "hae valmennukseen" -napin takaa. Varaa lomakkeen täyttöön 15-30 minuuttia. Lähetettyäsi lomakkeen luen sen huolella läpi, ja vastaan sinulle viiden arkipäivän sisällä sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Kaikissa valmennuksissa käsitellään sitä mitä teet, mitä ajattelet ja mitä tunnet. Tarkastelemme olemassa olevia tapojasi ja käyttäytymistäsi ja sitä, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Kokeilemme valmennusjakson aikana erilaisia harjoitteita, joiden avulla voisit tehdä itsellesi parempia valintoja arjessa. Haluan opettaa sinua löytämään omat vahvuutesi, resurssit, mahdollisuudet ja ongelmanratkaisukyvyt, joita voit käyttää motivoidaksesi itseäsi.

Etävalmennuksessa kommunikoimme whatsapin välityksellä. Olen paikalla ma, ti ja to noin klo 8-16. Sinulla on lupa viestitellä suuntaani niin paljon kuin haluat!

Edellytän vähintään kahden kuukauden (8 viikon) sitoutumista, mutta voit jatkaa valmennusta niin pitkään kuin haluat.

Saat tulla valmennukseeni juuri sellaisena kuin olet. Lupaan olla kiinnostunut juuri sinun tilanteestasi ja auttaa sinua parhaani mukaan. Lupaan, etten lokeroi sinua tai tee sinusta ennakko-oletuksia ulkonäkösi, ikäsi, sukupuolesi tai taustojesi perusteella.

Kevyt

99 €/4 vkoa

Kevytpaketissa viestittelet kanssani whatsapin välityksellä joka toinen viikko. Kevytpaketti sopii erityisen hyvin sinulle, joka haluat ottaa valmennuksen rauhassa ja pohdiskella asioita itsenäisesti. Valmennukseen ei sisälly ääni- tai videopuheluita.

Kevyt-paketissa olet valmennuksessani vähintään 3 kk (12 viikon) ajan, jotta ehdimme saada muutoksia aikaiseksi.

Perus

149 €/4 vkoa

Peruspaketti on suosituin valmennuspakettimme. Viestittelet kanssani whatsapin välityksellä joka viikko. Tämä valmennus sopii erityisen hyvin sinulle, joka olet tekemässä isompaa elämäntapamuutosta tai tarvitset enemmän tukea matkallesi. Valmennus ei sisällä ääni- tai videopuheluita.

bottom of page