top of page

Yksilövalmennus

Olemme valmentajia, jotka ymmärtävät että hyvinvointiin kuuluu muutakin kuin syömäsi ruoka ja tekemäsi treenit. Tiedämme, että SINUN tarpeesi ovat erilaisia kuin muiden.

Saat tulla valmennukseen juuri sellaisena kuin olet. Lupaamme olla kiinnostuneita juuri sinun tarinastasi ja tilanteestasi ja auttaa sinua parhaamme mukaan. Lupaamme, ettemme "lokeroi" sinua tai tee sinusta ennakko-oletusta kokosi, sukupuolesi tai taustojesi perusteella.

Jokaiseen yksilövalmennusjaksoon sisältyy:

Yksilöllisesti suunniteltu valmennusjakso omien tavoitteidesi mukaisesti

Avoin keskusteluyhteys valmentajaan ja lupa viestitellä milloin tahansa

Psyykkistä valmennusta ja mahdollisuus tällaisiin muutoksiin

Säännölliset "check-in" -keskustelut valmentajan kanssa

Suljettu valmennettavien someryhmä vertaistukea ja keskustelua varten

...ja paljon muuta (ihan kaikkea ei voi paljastaa)

Suurin osa valmennettavistamme on nuoria tai työikäisiä naisia. Toisilla tavoitteet ovat vahvasti kehollisia, toisilla tavoitteena on päästää irti laihduttelusta ja kehon kontrolloimisesta. Kaikki valmentajamme omaavat vuosien valmennuskokemuksen, joten osaamme kohdata erilaisia taustoja ja tavoitteita omaavia ihmisiä.

Jokainen asiakkaamme on kanssamme turvassa, sillä emme tee oletuksia asiakkaiden tavoitteista asiakkaan ulkonäön, sukupuolen, iän tai muun ominaisuuden perusteella. Olemme valmentaneet niin miehiä, naisia kuin transihmisiäkin.

Kaikki valmennusjaksot toteutetaan yksilöllisesti, asiakkaan täyttämän esitietolomakkeen perusteella. Esitietolomakkeessa selvitetään mm. ruokailu- ja liikuntatottumuksia, uneen ja stressinhallintaan liittyviä tekijöitä sekä psyykkistä hyvinvointia. Yksikään valmennusjakso ei sisällä muutoskuvien ottamista, jäykkiä ruokaohjelmia, kaloreiden laskemista tai ruokien punnitsemista, tyhjällä vatsalla aamulenkkien tekemistä tai muuta epätervettä syömis- tai liikuntakäyttäytymistä. Ravintovalmennus perustuu ravitsemussuosituksiin ja tutkimusnäyttöön. Kaikki ovat tervetulleita ravintovalmennukseen, ruokavaliostaan riippumatta. Valmennamme mielellämme kasvissyöjiä ja vegaaneja, sillä tiimissämme on vankkaa osaamista erilaisista erityisruokavalioista.

Odotamme valmennettavilta aktiivisuutta ja rehellisyyttä. Etävalmennuksissa kommunikaatio tapahtuu whatsapin tai signalin välityksellä. Plus-paketteihin sisältyy pikaviestittelyn lisäksi myös kuukausittaiset videotapaamiset. Mitä enemmän viestittelet valmentajasi kanssa, sen enemmän saat irti valmennuksesta. Mitä rehellisempi olet omasta tilanteesta ja tunteistasi, sen enemmän voimme saada valmennusjakson aikana aikaiseksi. Toivomme siis, että asiakkaat eivät yritä miellyttää meitä, sillä siitä ei ole hyötyä kenellekään.

Et ole valmennuksessa valmentajaa varten.

Kaikissa valmennuksissa käsitellään sitä mitä teet, mitä ajattelet ja mitä tunnet. Tarkastelemme olemassa olevia tapojasi ja käyttäytymistäsi ja sitä, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Kokeilemme valmennusjakson aikana erilaisia harjoitteita, joiden avulla voisit tehdä itsellesi parempia valintoja arjessa. Haluamme opettaa sinua löytämään omat vahvuutesi, resurssit, mahdollisuudet ja ongelmanratkaisukyvyt, joita voit käyttää motivoidaksesi itseäsi.

Onnistunein valmennusjakso on sellainen, jossa valmentaja on tehnyt itsensä tarpeettomaksi.

Valmennamme urheilijoita, kuntoliikkujia ja henkilöitä, joita ei välttämättä kiinnosta lainkaan liikkua. Kaikki valmennettavat ovat meille yhtä tärkeitä ja arvokkaita riippumatta tavoitteistaan tai resursseistaan.

Otamme uusia valmennettavia muutaman viikon välein. Pyrimme pitämään valmennusasiakkaiden määrän pienenä, sillä haluamme pitää valmennuksen tason korkealaatuisena.

Jos odotat saavasi valmennusta henkilöltä, joka käskee sinua syömään jäykän mallin mukaisesti, pakottaa sinua treenaamaan x kertaa viikossa, punnitsemaan ruokiasi tai toteuttamaan one size fits all -valmennusta, pikadieettejä tai muuta huuhaata... Emme ole oikea valinta sinulle.

Peikonlehti.png

Hinnasto

Valmennuksen hinta riippuu tarvitsemastasi tuen määrästä. Huomaathan, että kaikki palvelutasot eivät välttämättä ole käytössä kaikilla valmentajilla.

Etävalmennustapaaminen videopuheluna 69€

Yksittäisessä etävalmennustapaamisessa voidaan käsitellä omaan hyvinvointiisi liittyviä asioita 45 minuutin ajan. Käynnin aikana valmentajasi auttaa sinua löytämään käytännönläheisiä keinoja, joilla voit jatkaa itsenäisesti kohti tavoitteitasi. Tapaaminen ei sido sinua pidempään valmennusjaksoon.

Kevyt

99 €/4 vkoa

Kevytpaketissa viestittelet valmentajasi kanssa whatsapin tai signalin välityksellä joka toinen viikko. Kevytpaketti sopii erityisen hyvin sinulle, joka haluat ottaa valmennuksen rauhassa ja pohdiskella asioita itsenäisesti. Valmennukseen ei sisälly ääni- tai videopuheluita.

Perus

149 €/4 vkoa

Peruspaketti on suosituin valmennuspakettimme. Viestittelet valmentajasi kanssa whatsapin tai signalin välityksellä joka viikko. Tämä valmennus sopii erityisen hyvin sinulle, joka olet tekemässä isompaa elämäntapamuutosta tai tarvitset enemmän tukea matkallesi. Valmennus ei sisällä ääni- tai videopuheluita.

Plus

199 €/4 vkoa

Pluspaketti on laajemman tuen sisältävä valmennus. Viestittelet valmentajasi kanssa whatsapin välityksellä joka viikko, minkä lisäksi tapaat valmentajasi etänä videopuhelun välityksellä kerran kuukaudessa. Tapaamisen kesto on noin 45 minuuttia. Tämä valmennus sopii erityisen hyvin sinulle, joka kaipaat paljon tukea ja haluat tavata valmentajaasi kasvotusten.

Edellytämme vähintään kahden kuukauden (8 viikon) sitoutumista, jonka jälkeen voit jatkaa valmennusta niin pitkään kuin haluat. Kevyt-tason valmennuksessa olet vähintään kolmen kuukauden (12 viikon) ajan, jotta ehdimme saada muutoksia aikaiseksi.

Kaikilla valmennusjaksoilla käydään läpi psyykkisen valmennuksen osa-alueita. Psyykkinen valmennus toteutetaan keskustellen ja erilaisia itsenäisiä tehtäviä toteuttaen. Käytössämme on erilaisia työkirjoja niin hyväksymis- ja omistautumisterapiasta kuin kognitiivisen käyttäytymisterapiasta.

 

Etävalmennusjakso alkaa esitietolomakkeen täyttämisellä. Löydät esitietolomakkeen tällä sivulla näkyvien "hae valmennukseen" -nappien takaa. Lomakkeen täyttäminen vie 15-30 minuuttia. Lähetettyäsi lomakkeen vastaamme sinulle viiden arkipäivän sisällä.

 

Jokaisessa ravintovalmennusjaksossa asiakas pitää ruokapäiväkirjaa muutaman päivän ajan. Ruokapäiväkirjan tarkoituksena on tarkastella ruokaan ja syömiseen liittyviä tottumuksia, joiden pohjalta luomme muutoksia asiakkaan olemassa oleviin tapoihin. Emme ohjaa asiakkaitamme punnitsemaan ruokiaan tai laskemaan kaloreita. Valmennusjaksoihin ei sisälly tarkkoja ruokaohjelmia tai muita jäykän rajoittamisen menetelmiä.

 

Valmennuksissa viestitellään säännöllisesti whatsapin tai signalin välityksellä (katso eri palvelutasot yllä). Plus-pakettiin kuuluu myös kuukausittainen videotapaaminen valmentajan kanssa. Mitä aktiivisempia asiakkaamme ovat, sen enemmän he saavat irti valmennusjaksosta.

Valmennuksen voi maksaa kortilla, laskulla sekä työnantajaeduilla (ePassi, eazybreak, Edenred virike-saldolla tai Smartum-saldolla).

Watercolor Wash Transparent
Yhteydenotto

Hae valmennukseen

Tuntuuko sinusta, että valmennus voisi olla sinua varten? Haun tarkoitus ei ole luoda kilpailuasetelmaa, vaan varmistaa että ME olemme sopiva valinta sinulle.

Voit toivoa itsellesi valmentajaa yhteydenottolomakkeessa. Kaikki valmentajamme toteuttavat yksilövalmennusta etänä, joskin valmentajillamme on omat erityisosaamisalueet. Voit tutustua tiimiimme klikkaamalla tätä linkkiä.

Jos yhteydenottolomake ei jostain syystä toimi, voit ottaa päävalmentajaamme Ulrikaan yhteyttä sähköpostilla: ulrika@vastuullinenvalmennus.com.

bottom of page