Yksilövalmennus

Olemme valmentajia, jotka ymmärtävät että hyvinvointiin kuuluu muutakin kuin syömäsi ruoka ja tekemäsi treenit. Tiedämme, että SINUN tarpeesi ovat erilaisia kuin muiden.

Saat tulla valmennukseen juuri sellaisena kuin olet. Lupaamme olla kiinnostuneita juuri sinun tarinastasi ja tilanteestasi ja auttaa sinua parhaamme mukaan. Lupaamme, ettemme "lokeroi" sinua tai tee sinusta ennakko-oletusta kokosi, sukupuolesi tai taustojesi perusteella.

Jokaiseen yksilövalmennusjaksoon sisältyy:

Yksilöllisesti suunniteltu valmennusjakso omien tavoitteidesi mukaisesti

Avoin keskusteluyhteys valmentajaan ja lupa viestitellä milloin tahansa

Psyykkistä valmennusta ja mahdollisuus tällaisiin muutoksiin

Viikottaiset "check-in" -keskustelut valmentajan kanssa

Suljettu valmennettavien someryhmä vertaistukea ja keskustelua varten

...ja paljon muuta (ihan kaikkea ei voi paljastaa)

Suurin osa valmennettavistamme on nuoria tai työikäisiä naisia. Toisilla tavoitteet ovat vahvasti kehollisia, toisilla tavoitteena on päästää irti laihduttelusta ja kehon kontrolloimisesta. Kaikki valmentajamme omaavat vuosien valmennuskokemuksen, joten osaamme kohdata erilaisia taustoja ja tavoitteita omaavia ihmisiä.

Jokainen asiakkaamme on kanssamme turvassa, sillä emme tee oletuksia asiakkaiden tavoitteista asiakkaan ulkonäön, sukupuolen, iän tai muun ominaisuuden perusteella. Olemme valmentaneet niin miehiä, naisia kuin transihmisiäkin.

Kaikki valmennusjaksot toteutetaan yksilöllisesti, asiakkaan täyttämän esitietolomakkeen perusteella. Esitietolomakkeessa selvitetään mm. ruokailu- ja liikuntatottumuksia, uneen ja stressinhallintaan liittyviä tekijöitä sekä psyykkistä hyvinvointia. Yksikään valmennusjakso ei sisällä muutoskuvien ottamista, jäykkiä ruokaohjelmia, kaloreiden laskemista tai ruokien punnitsemista, tyhjällä vatsalla aamulenkkien tekemistä tai muuta epätervettä syömis- tai liikuntakäyttäytymistä. Ravintovalmennus perustuu ravitsemussuosituksiin ja tutkimusnäyttöön. Kaikki ovat tervetulleita ravintovalmennukseen, ruokavaliostaan riippumatta. Valmennamme mielellämme kasvissyöjiä ja vegaaneja, sillä tiimissämme on vankkaa osaamista erilaisista erityisruokavalioista.

Odotamme valmennettavilta aktiivisuutta ja rehellisyyttä. Etävalmennuksissa kommunikaatio tapahtuu sähköpostin ja whatsapin välityksellä. Olemme valmennettaviin yhteydessä vähintään kerran viikossa. Mitä enemmän viestittelet valmentajasi kanssa, sen enemmän saat irti valmennuksesta. Mitä rehellisempi olet omasta tilanteesta ja tunteistasi, sen enemmän voimme saada valmennusjakson aikana aikaiseksi. Toivomme siis, että asiakkaat eivät yritä miellyttää meitä, sillä siitä ei ole hyötyä kenellekään.

Et ole valmennuksessa valmentajaa varten.

Kaikissa valmennuksissa käsitellään sitä mitä teet, mitä ajattelet ja mitä tunnet. Tarkastelemme olemassa olevia tapojasi ja käyttäytymistäsi ja sitä, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Kokeilemme valmennusjakson aikana erilaisia harjoitteita, joiden avulla voisit tehdä itsellesi parempia valintoja arjessa. Haluamme opettaa sinua löytämään omat vahvuutesi, resurssit, mahdollisuudet ja ongelmanratkaisukyvyt, joita voit käyttää motivoidaksesi itseäsi.

Onnistunein valmennusjakso on sellainen, jossa valmentaja on tehnyt itsensä tarpeettomaksi.

Valmennamme urheilijoita, kuntoliikkujia ja henkilöitä, joita ei välttämättä kiinnosta lainkaan liikkua. Kaikki valmennettavat ovat meille yhtä tärkeitä ja arvokkaita riippumatta tavoitteistaan tai resursseistaan.

Otamme uusia valmennettavia muutaman viikon välein. Pyrimme pitämään valmennusasiakkaiden määrän pienenä, sillä haluamme pitää valmennuksen tason korkealaatuisena.

Jos odotat saavasi valmennusta henkilöltä, joka käskee sinua syömään jäykän mallin mukaisesti, pakottaa sinua treenaamaan x kertaa viikossa, punnitsemaan ruokiasi tai toteuttamaan one size fits all -valmennusta, pikadieettejä tai muuta huuhaata... Emme ole oikea valinta sinulle.

Peikonlehti.png

Hinnasto

Valmennuksen hinta riippuu tarvitsemastasi tuen määrästä. Huomaathan, että kaikki palvelutasot eivät välttämättä ole käytössä kaikilla valmentajilla.

Pronssitaso

129 €/kk

Pronssitasolla viestittelet valmentajasi kanssa vähintään viikoittain. Yhteydenpito tapahtuu sähköpostin välityksellä. Valmentaja on paikalla arkisin.

Hopeataso

149 €/kk

Hopeatasolla viestittelet valmentajasi kanssa vähintään viikoittain tai jopa päivittäin. Yhteydenpito tapahtuu pääasiassa whatsapin välityksellä. Valmentaja on paikalla arkisin.

Kultataso

249 € /kk

Kultatasolla viestittelet valmentajasi kanssa vähintään viikoittain tai jopa päivittäin. Yhteydenpito tapahtuu pääasiassa whatsapin välityksellä. Valmentaja on paikalla arkisin. Kultatasoon sisältyy myös kaksi kuukausittaista Zoom-tapaamista tai äänipuhelua valmentajan kanssa. Tapaamisen kesto on noin 60 minuuttia.

Edellytämme vähintään kahden kuukauden (2 kk) sitoutumista, mutta voit jatkaa valmennusta niin pitkään kuin haluat.

Kaikilla valmennusjaksoilla käydään läpi psyykkisen valmennuksen osa-alueita. Psyykkinen valmennus toteutetaan keskustellen ja erilaisia itsenäisiä tehtäviä toteuttaen. Käytössämme on erilaisia työkirjoja niin hyväksymis- ja omistautumisterapiasta kuin kognitiivisen käyttäytymisterapiasta.

 

Etävalmennusjakso alkaa esitietolomakkeen täyttämisellä. Käytännössä tämä tapahtuu niin, että asiakas kertoo esitietolomakkeessa omista voimavaroistaan ja resursseistaan. Lomakkeen perusteella suunnittelemme yhdessä valmennettavan kanssa valmennusjakson sisällön. Jokaisessa ravintovalmennusjaksossa asiakas pitää ruokapäiväkirjaa muutaman päivän ajan. Ruokapäiväkirjan tarkoituksena on tarkastella ruokaan ja syömiseen liittyviä tottumuksia, joiden pohjalta luomme muutoksia asiakkaan olemassa oleviin tapoihin. Emme ohjaa asiakkaitamme punnitsemaan ruokiaan tai laskemaan kaloreita. Valmennusjaksoihin ei sisälly tarkkoja ruokaohjelmia tai muita jäykän rajoittamisen menetelmiä.

 

Valmennuksissa viestitellään vähintään viikoittain sähköpostin tai whatsapin välityksellä (katso eri palvelutasot yllä).

Mitä aktiivisempia asiakkaamme ovat, sen enemmän he saavat valmennusjaksosta.

Valmennuksen voi maksaa laskulla tai työnantajaeduilla (ePassi, eazybreak, Edenred virike-saldolla tai Smartum-saldolla).

Watercolor Wash Transparent
 

Hae valmennukseen

Tuntuuko sinusta, että valmennus voisi olla sinua varten? Hae valmennukseen alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Haun tarkoitus ei ole luoda kilpailuasetelmaa, vaan varmistaa että ME olemme sopiva valinta sinulle.

Voit toivoa itsellesi valmentajaa yhteydenottolomakkeessa. Kaikki valmentajamme toteuttavat yksilövalmennusta etänä, joskin valmentajillamme on omat erityisosaamisalueet. Voit tutustua tiimiimme klikkaamalla tätä linkkiä.

Jos yhteydenottolomake ei jostain syystä toimi, voit ottaa päävalmentajaamme Ulrikaan yhteyttä sähköpostilla: ulrika@herkkutrikoissa.com.

Ota meihin yhteyttä!

Kiitos viestistäsi!