top of page

Minikurssien sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

1.  Vastuullinen valmennus Oy käsittelee asiakkaiden henkilötietoja luottamuksellisesti ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti. 

2.  Vastuullinen valmennus Oy pidättää luvan jakaa anonyymeja otteita asiakkaiden palautteista tai viesteistä sosiaalisessa mediassa, siten ettei asiakkaan henkilöllisyys ole tunnistettavissa. Asiakkaalla on oikeus kieltää valmentajaa jakamasta materiaalia. 

3.     Palautettu ilmoittautumislomake on ostopäätös ja velvoittaa tuotteen/palvelun maksamiseen.

4.  Vastuullinen valmennus Oy:n tuotteet ja palvelut eivät korvaa lääketieteellistä hoitoa tai terapiaa. 

5.  Vastuullinen valmennus Oy pidättää oikeudet asiakkaille jakamiinsa kurssi- ja valmennusmateriaaleihin. Minikurssin materiaalit jäävät asiakkaiden henkilökohtaiseen käyttöön kurssin päättymisen jälkeen. Materiaaleja ei ole lupa kopioida tai jakaa ulkopuolisille.

6.  Vastuullinen valmennus Oy:n minikurssin Whatsapp-ryhmä on auki kurssin päättymisen jälkeen yhden viikon. Ryhmäkeskustelu on luottamuksellinen ja noudattaa turvallisen tilan periaatteita. Kurssin valmentajat pidättävät oikeuden tarvittaessa poistaa asiakkaan ryhmäkeskustelusta ilman erillistä ilmoitusta, mikäli hän toistuvasti rikkoo turvallisen tilan periaatteita. 

7.  Minikurssi on itsenäistä työskentelyä eikä sisällä kahdenkeskistä kontaktia valmentajiin. Yhteydenpito valmentajiin tapahtuu Whatsapp-ryhmän välityksellä.

 

Laskutuksen sopimusehdot

1.  Vastuullinen valmennus Oy:n tuotteiden ja palveluiden laskutus tapahtuu suoraveloituksena Stripe-palvelun kautta, johon asiakas kirjaa oman maksukorttinsa tiedot.

2.  Maksutapoina käy myös työnantajaedut (esim. Smartum, Edenred, ePassi, eazybreak) 

3.  Asiakkaan palauttama ilmoittautumislomake on ostopäätös ja tilaukseen sisältyy maksuvelvollisuus.

4.  Vastuullinen valmennus Oy:n tuotteilla tai palvelulla ei ole peruutusoikeutta. Käyttämättä jäänyttä palvelua ei hyvitetä. 

5.  Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita Vastuullinen valmennus Oy:n palvelun keskeyttämistä tai tuotteen palautusta. Maksamatta jääneet laskut lähetetään perintäyhtiölle.

bottom of page