top of page

Verkkokurssien sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

1.  Vastuullinen Valmennus Oy käsittelee asiakkaiden henkilötietoja luottamuksellisesti ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti. 

2.  Vastuullinen Valmennus Oy pidättää luvan jakaa anonyymeja otteita asiakkaiden palautteista tai viesteistä sosiaalisessa mediassa, siten ettei asiakkaan henkilöllisyys ole tunnistettavissa. Asiakkaalla on oikeus kieltää valmentajaa jakamasta materiaalia. 

3.  Kurssille ilmoittautuminen on ostopäätös ja velvoittaa tuotteen/palvelun maksamiseen.

4.  Vastuullinen Valmennus Oy:n tuotteet ja palvelut eivät korvaa lääketieteellistä hoitoa tai terapiaa. 

5.  Vastuullinen Valmennus Oy pidättää oikeudet asiakkaille jakamiinsa kurssi- ja valmennusmateriaaleihin. Minikurssin materiaalit jäävät asiakkaiden henkilökohtaiseen käyttöön kurssin päättymisen jälkeen. Materiaaleja ei ole lupa kopioida tai jakaa ulkopuolisille.

6. Verkkokurssi on itsenäistä työskentelyä eikä sisällä kahdenkeskistä kontaktia valmentajiin.

 

Laskutuksen sopimusehdot

1.  Vastuullinen Valmennus Oy:n tuotteiden ja palveluiden laskutus tapahtuu verkkokaupan kautta, johon asiakas kirjaa oman maksukorttinsa tiedot.

2.  Maksutapoina käy myös työnantajaedut (esim. Smartum, Edenred, ePassi, eazybreak). Työnantajaeduilla kurssien maksamisessa opastaa Vastuullisen Valmennuksen päävalmentaja sähköpostin välityksellä: ulrika@vastuullinenvalmennus.com.

3.  Asiakkaan palauttama ilmoittautumislomake on ostopäätös ja tilaukseen sisältyy maksuvelvollisuus.

4.  Vastuullinen Valmennus Oy:n tuotteilla tai palvelulla ei ole peruutusoikeutta. Käyttämättä jäänyttä palvelua ei hyvitetä.

5.  Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita Vastuullinen Valmennus Oy:n palvelun keskeyttämistä tai tuotteen palautusta. Maksamatta jääneet laskut lähetetään perintäyhtiölle.

bottom of page