Asiantuntijat

Asiakkaanamme pääset työskentelemään henkilökohtaisesti valitsemasi valmentajan kanssa. Kaikki valmentajat tekevät yksilövalmennusta. Lisäksi osalla valmentajista on tarjolla myös ryhmävalmennuksia. Kaikki palvelumme toteutetaan etänä.

 

Voit tutustua palveluihimme klikkaamalla tätä linkkiä. Voit toivoa itsellesi valmentajaa hakiessasi valmennukseen tai antaa tiimimme päättää. Lopullinen asiantuntijavalinta riippuu toivomasi valmentajan varauskalenterin tilasta ja siitä, kuka valmennustiimissämme on sinulle paras valinta tavoitteesi ja taustatietosi huomioiden.

Voit lukea jokaisen valmentajan laajemman esittelyn klikkaamalla henkilön kuvaa.

Ulrika Lillsunde.jpg

Ulrika Lillsunde

Fysioterapeutti (AMK), Personal Trainer, ravintovalmentaja, health mindset coach, lyhytterapiaopiskelija

Emmi kasvokuva.jpg

Emmi Arponen

Fysioterapeutti (AMK), aikuiskouluttaja, tuleva psykologi (2021) ja gradua vaille valmis TtM.

Reeta Rautavirta.jpg

Reeta Rautavirta

Ravitsemusasiantuntija, terveystieteiden kandidaatti (TtK), seksuaalikasvattaja, Personal Trainer

Maria Lagerspetz.jpg

Maria Lagerspetz

Liikuntaneuvoja (LPT), Liikunnanohjaaja (AMK), Personal Trainer, fysioterapeuttiopiskelija

Ulrika Lillsunde

Hei! Olen Ulrika, Vastuullisen valmennuksen perustaja ja päävalmentaja.

Olen ensimmäiseltä koulutukseltani fysioterapeutti (AMK), valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2009. Sen jälkeen olen käynyt kymmeniä lisäkoulutuksia, mm. personal trainerin ja ravintovalmentajan koulutuksia, erilaisia ryhmäliikuntaohjaajan koulutuksia, psyykkisen valmentajan koulutuksia sekä fitnessvalmentajan koulutuksia. Tällä hetkellä opiskelen kognitiivista lyhytterapiaa ja hyväksymis- ja omistautumisterapian työkalujen hyödyntämistä valmennuksessa. Tulevaisuudessa haaveilen psykofyysisen fysioterapeutin, psykoterapeutin ja positiivisen psykologian erityisosaajan koulutuksista. Ravintovalmennuksen puolella oma osaamisalueeni on erilaisissa kasvisruokavalioissa.

Olen toiminut liikunta- ja terveysalalla vuodesta 2006. Olen työskennellyt mm. ryhmäliikuntaohjaajana, fysioterapeuttina niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla, personal trainerina, kuntokeskuksen liikuntapalveluvastaavana sekä yrittäjänä. Olen toiminut päätoimisena yrittäjänä vuodesta 2013 sekä omalla fysioterapiaklinikalla että liikuntapalveluita tuottavana freelancerinä.

Valmennukseeni hakeutuu yleensä henkilöt, jotka ovat kyllästyneitä dieettikierteeseen. "Maanantaina alkaa uusi elämä" on useimmille asiakkailleni tuttu ajatus, jota puramme valmennuksessa yhdessä kehoon, ruokaan ja liikkumiseen liittyvien uskomusten kanssa. Valmennustyylini on yhdistelmä tiukkaa keskustelua (ajatusten haastamista), myötätuntoa ja ymmärrystä. Olen parhaimmillani, kun keskustelen asiakkaani kanssa vastoinkäymisistä. Meillä epäonnistumisia ei tarvitse piilotella, sillä ne ovat mainioita oppimiskokemuksia!

Omat arvoni ohjaavat työskentelyäni vahvasti. Olen luonto-, ihmis- ja eläinrakas ja uskon väkivallattomuuteen. Kaikkea tekemääni ohjaa toive ja tavoite luoda ympärilleni hyvää. Pidän tärkeänä sitä, että asiakkaani saavuttavat tavoitteensa ilman pakkomielteisyyttä ja epätervettä liikunta- ja syömiskäyttäytymistä.

Arjen jaan puolisoni "Palomies-Samin" ja kahden rescuekoiramme kanssa. Vapaa-ajallani nostelen raskaita asioita, sillä r-a-k-a-s-t-a-n CrossFitia! Liikun mielelläni myös joogaten, tanssien, koirieni kanssa ulkoillen ja akroillen.

Löydät minut instagramista nimimerkillä @herkkutrikoissa

 
Photo by Jari Hindström
Valkkukysely Ulrika1.png

Reeta Rautavirta

Helou!! Olen Reeta, ravitsemusasiantuntija ja seksuaalikasvattaja.

 

Lähdin opiskelemaan ravitsemustieteitä Tanskaan vuonna 2016 ajatuksena tulla supertaitavaksi laihdutusvalmentajaksi. Opintojen aikana kiinnostuin kuitenkin päinvastaisesta ja aloin ymmärtämään laihduttelun haitoista. Lopputyöni käsitteli kapeita kauneusihanteita, intuitiivista syömistä ja kehorauhaa. Kouluttauduin seksuaalikasvattajaksi Sexpo Säätiön kautta vuonna 2020 lisätäkseni tietoisuutta ulkonäköpaineiden ja sukupuolinormien vaikutuksista kehonkuvaan ja täten myös syömiskäyttäytymiseen. 

 

Ravitsemusneuvojana olen toiminut Tanskassa, Suomessa sekä Thaimaassa Thanyapura hyvinvointikeskuksessa. Kokemusta löytyy niin yksilöiden kuin ryhmienkin ohjaamisesta, livenä sekä etänä. Neuvontani perustuu ruoasta nauttimiseen, joustavuuteen, helppouteen ja rentouteen. Valmennuksessani pohditaan paljon suhdetta ruokaan, kehoon ja painoon. Puramme yhdessä uskomuksia, jotka ei enää palvele ja teemme sovun oman kehon ja ruoan kanssa. Opettelemme intuitiivisen syömisen ja liikkumisen periaatteita ja löydämme aidosti hyvinvointia lisääviä keinoja. Mitään ei tehdä hampaat irvessä, kaloreita laskien tai painoa kytäten. 

 

Asustelen Helsingissä koirani Hupin kanssa ja haaveilen kovasti muutosta Barcelonaan. Rakastan boudoir-valokuvaamista, treenaamista ja luonnossa kävelyä joku hyvä podcast korvilla. Somessa käsittelen myös paljon feminismiin ja seksuaalisuuteen liittyviä asioita. Minut löytää mm. Instagramista ja Tiktokista nimimerkillä @reetarautavirta (ig) ja @reetarautavirta (tiktok)

 
Reeta Rautavirta piknik.jpeg
Valkkukysely Reeta.png

Maria Lagerspetz

Moi! Olen Maria, ikuinen opiskelija Helsingistä. Ikuinen opiskelija, koska tuntuu, että mikään ei riitä ja aina haluaa vaan oppia lisää ja osata enemmän! 

 

Asun Turussa fysioterapeutiksi opiskellen (AMK), ja takana minulla on toinen ammattikorkeakoulututkinto liikunnanohjauksen puolelta sekä opistotason liikuntaneuvojan tutkinto (LPT) ja Personal Trainer pätevyys.

 

Erityisesti tykkään työskennellä ihmisten kanssa, joiden on vaikea saada itseään liikkumaan niin usein tai sillä tavalla kuin haluaisivat, tai joille liikunta on uusi harrastus. On nimittäin mahtavaa nähdä, kuinka liikunnasta aletaan aidosti nauttia ensimmäistä kertaa elämässä. Myös asiakkaan minäpystyvyyden tunteen kasvua on huikea seurata.

 

Työkokemusta minulta löytyy sekä julkiselta sektorilta, että yksityiseltä puolelta ja seuroista. Olen siis päässyt viimeisten neljän vuoden aikana työskentelemään kaikkien ikäryhmien kanssa: paljon ikääntyneiden kanssa (mikä on myös ihan lempparihommaa!), mutta myös aikuisten ja nuorten parissa seurojen ja yksityisen puolen kautta.

 

Valmentajana olen kannustava ja positiivinen, mutta silti määrätietoinen. Tsemppaan sinua tekemään parhaasi, mutta myös harjoittelen kanssasi oman kehon kuuntelua ja juuri sinulle parhaiden ratkaisujen löytämistä. Valmennusta tehdään sinua, eikä minua varten. Parhaassa lopputuloksessa olen siis lopulta tehnyt itseni turhaksi.

 

Rakastan katutansseja, Crossfitia ja hyvää ruokaa. Nykyään myös reggaeton -musiikki saa hymyn huulille, sillä vaihtolukukausi Espanjassa antoi sille uuden merkityksen. Olen muutenkin aina tykännyt ottaa ja lähteä, joten opintojen lisäksi myös töitä on tullut tehtyä muutamia kuukausia ulkomailla. Toki nyt koronan myötä tilanne on toinen, mutta hei, Helsingistä Turkuun on ollut myös oikein hyvä maisemanvaihdos! Jos en ole vapaa-ajallani treenaamassa, olen joko repimässä ystäviäni kanssani liikkumaan, silittelemässä jonkun muun kissoja koska omaa minulla ei vielä ole, tai lempisarjojeni, liian suuren palapelin tai liian vaikeiden villasukkakuvioiden neulomisen äärellä.

Löydät minut instagramista nimimerkillä @marialagerspetz

 
Maria Lagerspetz1.jpg
Maria 3.png

Emmi Arponen

Moi! Oon Emmi, nykyinen fysioterapeutti ja aikuiskouluttaja sekä tuleva psykologi ja terveystieteiden maisteri. Valmistun sekä psykologiksi että terveystieteiden maisteriksi tämän kuluvan vuoden 2021 aikana. Psykologia on mun lempitieteenala ja yksi mun suurimmista intohimoista on auttaa ihmisiä ymmärtämään paremmin sekä itseään että muita. Sitä olenkin saanut yrittäjänä tehdä ja nautin siitä valtavasti. Uskon, että mitä enemmän ja paremmin ymmärrämme itseämme (eli itsetuntemuksemme lisääntyy), sitä merkityksellisempää ja tyytyväisempää elämää ja arkea elämme. 

 

Olen lisäkouluttautunut mm. hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmistä ja käytän niitä paljon työssäni. Fysioterapeuttina olen työskennellyt esimerkiksi yksityisellä sektorilla ja erityishuollossa. Lisäksi minulta löytyy laaja kirjoja aiempaa työkokemusta. Olen esimerkiksi ohjannut ryhmäliikuntaa ja työskennellyt lastensuojelussa ohjaajana. Minulta löytyvä aikuiskouluttajan pätevyys tarkoittaa, että saan opettaa korkeakouluissa ja olenkin kuluvan kevään aikana opettamassa esimerkiksi eräässä ammattikorkeakoulussa hyvinvointiin liittyvää kurssia. Kiinteänä osana työtäni ovat myös erilaiset koulutukset ja workshopit.

 

Keskeisiä osaamisalueitani ovat elämäntapamuutoksen psykologia ja ajatusten sekä tunteiden kanssa työskentely. Lisäksi esimerkiksi palautumisen ja jaksamisen teemat sekä itsekriittisyys ovat alueita, joita käsittelen paljon valmennettavieni kanssa. Keskeistä on kuitenkin aina psykologisen joustavuuden lisääminen. Ajattelen, että joustavuuden opettelu kaikessa tekemisessä on avain pysyvään muutokseen. 

 

Valmentajana olen rento, ystävällinen, ammattitaitoinen sekä huumorintajuinen tyyppi. Minun seurassa ei tarvitse jännittää ja usein naurammekin ääneen valmennettavien kanssa joillekin ihanille oivalluksille ja elämän kommelluksille. Uskon, että valmennettavan ja valmentajan lämmin ja toimiva vuorovaikutussuhde on keskeinen osa toimivaa valmennusta ja vuorovaikutusosaaminen onkin yksi vahvuuksistani.

 

Kotona minulla on maailman söpöin (ja tuhmin) rescuekoira Kaneli sekä puoliso, joka on myös fysioterapeutti ja tuleva terveystieteiden maisteri. Yhdessä käymme paljon ulkoilemassa luonnossa ja liikumme monipuolisesti. Harrastan myös lukemista (siis ihan romaaneja), mitä ehtii kyllä tekemään nykyisin aivan liian vähän! Olen myös intohimoinen kirjoittaja ja kirjoitan esimerkiksi runoja. Runouden lisäksi rakastan heviä, pitkiä ja syvällisiä keskusteluja, puusaunaa ja talvi-illan hämärää, sekä sanaa "koti".

Löydät minut instagramista nimimerkillä @emmi.arponen

 
Emmi Arponen.jpg
Valkkukysely Emmi.png