top of page

Asiakaskokemuksia

"Tää valmennus on parasta mitä oon rahoillani tehnyt.

 

Isoin muutos on ehdottomasti tapahtunut pään sisällä.

Me purettiin Ulrikan kanssa mun vanhoja uskomuksia liittyen mun kehoon, liikkumiseen ja syömiseen. Oon kantanut mukanani kamalaa itsepuhelua ja itsekriittisyyttä, josta Ulrika auttoi mut pääsemään yli. Oon oppinut liikkumaan itseni takia, syömään säännöllisesti ja suunnitelmallisesti, nukkunut paremmin ja ollut itselleni ystävällinen.

Ja bonuksena: juhannuksen jälkeen mulla ei ollut YHTÄÄN tarvetta aloittaa dieettiä! Vapaus!

 

KIITOS!"

- Minna

"Alkuun epäilytti, voiko etävalmennus toimia... Mutta havaitsin, että oon valmentajaani näin paljon useammin yhteydessä kuin edellisen salilla tapaamani PT:n kanssa koskaan!

Neljän kuukauden valmennusjakson aikana oon kehittänyt voimaa (kyykyistä tuli mun lemppari 💪🏻) ja oppinut syömään riittävästi ja tasaisesti ilman pahempia ylilyöntejä. Ne muutamat ylilyönnitkään ei oo tuntunut epäonnistumisilta, kun opeteltiin kohti myötätuntoa. Aikaisemman morkkiksen sijaan oon oppinut tapahtumista ja treenannut keinoja ennaltaehkäistä ylilyöntejä. 'Sä et voi epäonnistua intuitiivisessa syömisessä' on mantra, jota kannan varmaan mukanani ikuisesti ❤️ Entiselle täysillä päätyyn vetävälle ja 'maanantaina alkaa uusi elämä' -tyypille tää on ollut ihan vallankumouksellista! Mun keho on nauttinut siitä, että oon ravinnut sitä riittävästi ja jättänyt rankaisevan liikuntatyylin taakseni. Oon rakentanut ystävällisemmän suhteen itseeni. 🥰

Valmennuksen aikana on ollut myös virkistävää huomata, miten paljon mä oikeasti osaan. Mun itsetunto on kohonnut ihan uusiin sfääreihin. Kiitos!"

- Tiina

"Mitä valmennuksesta jäi käteen?

Pystyvyyden tunne, kokemus siitä että mä voin hallita mun syömistä (rennolla ja hyvällä tavalla vs mun vanha dieettiajattelu), syömisen ja liikkumisen rentous. Stressaan vähemmän, nukun paremmin. Voin kokonaisvaltaisesti paljon paremmin, vaikka painossa ei ole muutoksia.

Oon myös paljon vahvempi ja ketterämpi kuin ennen!

On ollut ihan mahtavaa huomata mihin oma kroppa pystyykään, kun sitä ei rajoita!"

- Pipsa

Jos pohdit, miksi sivuillamme ei ole yhtään ennen ja jälkeen -muutoskuvaa, voit klikkailla tiesi useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja lukea ajatuksiamme muutoskuvista sieltä!

"Olin tosi solmussa liikunnan, ruokailun ja kehonkuvani kanssa. Tiesin, että mitä teen ei oo järkevää, mutten tiennyt mistä ja miten lähteä omia tottumuksia ja vinoutumia korjaamaankaan. Sit löysin Ulrikan ja aukes ihan uus maailma!

 

Ulrikan valmennus ei totta tosiaan oo mikään tusinamalli, joita on netti pullollaan, vaan niin yksilöity, välittävä ja erilainen kuin mikään muu. Ulrika ravistelee lempeästi vanhoja päähänpinttymiä, kysyy herätteleviä kysymyksiä ja ohjaa haastamaan omia haitallisia ajatusmalleja ja tapoja. Tässä valmennuksessa ei todellakaan tuputettu mitään, vaan rakennettiin mun toiveiden ja tarpeiden mukaan just mulle toimiva valmennuspolku.

 

Ulrika on lyhyessä ajassa auttanut mua enemmän kun oisin ikinä osannut kuvitella. Oon aivan valtavan onnellinen, että uskalsin panostaa omaan hyvinvointiini ja hypätä tähän valmennukseen. Paras sijoitus ikinä!"

- Marianna

"Asia, joka jaksoi hämmästyttää minua joka ikinen viikko, oli se, ettet ikinä arvostellut minua mistään. Yllätyin siitä joka kerta. Et ikinä pitänyt viikkotavoitteitani, ajatuksiani, oletuksiani, ideoitani tai tunteitani ei ikinä pidetty huonoina, järjettöminä, typerinä, vajaina tai paranneltavina. Ne olivat hyviä sellaisinaan. Olit aina ylpeä minusta ja saavutuksistani ja sanoit sen ääneen. Keskustelit, lisäsit ja avarsit, jatkoit minun pohdintojani. Osasit poimia niistä asioita, joita en itse ollut nähnyt ja vastata kysymyksiin, joita en ollut osannut kysyäkään.

 

Sen lisäksi, että opin itsestäni, opin myös siitä, kuinka voin tulla kohdelluksi ja kohdatuksi hyvinvointia edistävässä palvelussa. Kuinka empaattista, hyväksyvää ja kuuntelevaa se voi olla. Minun ei koskaan tarvinnut muuttua, vaikka lopulta kasvoinkin niin paljon.

 

Nämä samat asiat, joita ylistän, olivat myös sellaisia, joihin täytyi tottua. Palautetta miettiessäni pohdiskelin, olisinko tarvinnut esimerkiksi enemmän ohjaamista. Olisinko hyötynyt työkirjojen tehtävien tarkemmasta seurannasta ja läpikäynnistä. Olisinko kaivannut enemmän tukea viikkotavoitteiden asettamiseen ja seurantaan. Mitä enemmän näitä mietin, sitä selkeämmäksi kävi, että nämä ajatukset olivat ennen kaikkea peruja siitä, mihin olen oppinut ja mihin minut on opetettu. Tilanteissa, joissa pohdin näitä, tunsin oloni epävarmaksi ja alisuoriutuvaksi. Pakettiin kuului oletus siitä, että tilannetta olisi voinut parantaa kurilla ja nuhteella. 

 

Vastuullisen valmennuksen sivuilla lukee, että onnistunein valmennusjakso on sellainen, jossa valmentaja on tehnyt itsensä tarpeettomaksi. Opetit minulle valtavasti, ja sain valmennuksesta sellaiset eväät, joilla matkustan vielä uskomattoman pitkälle.

 

Kiitos vielä kerran Ulrika, ja kaikkea hyvää sinulle!"

-Henna

"Kiitos älyttömästi omaa ajattelutapaa mullistavista kuukausista! Valmennuksen alussa olin lähinnä kiinnostunut ja ajattelin että kaikki mitä voin oivaltaa on kotiinpäin, MUTTA en siis ikinä osannut kuvitella näin isoa muutosta näin lyhyessä ajassa. Olet auttanut tosi paljon ymmärtämään ongelmia syvemmin ja tarttumaan oman elämän ohjaksiin. Kaikkien niiden aikaisempien kokemusten ja rääkki ohjelmien jälkeen oli tosi ihanaa ettei multa vaadittu mitään, sain ymmärtää ja huomata itse niin että olit silti tukena ja apuna. Extra kiitosta ymmärryksestä, empatiasta ja ihanista ääniviesteistä! monet viestit sai liikuttumaan ja huomasit aina pienetkin onnistumiset 🥹 Koko valmennus tuntui niin henkilökohtaiselta ja täysin mulle räätälöidyltä, tällä kertaa tuntuu että sain pysyviä muutoksia 🙏🏻

 

P.s Bonusta oli se kun huomasin että sain rohkeutta olla oma itseni, enkä jää enää vatvomaan ja miettimään mitä muut ajattelee! Ah mikä vapaus 💪🏻"

- Marian valmennettava

"Osasit kohdata mut ihaltavan inhimillisellä, ymmärtävällä ja kannustavalla otteella, joka auttoi mua vaimentamaan suorituskeskeisyyttäni ja itsekriittisyyttäni sekä löytämään aitoa iloa liikuntaan varmaan ekaa kertaa elämässäni."

- Minna

"Oon kyl ollu ihan super tyytyväinen, olin jo vähän menettämässä uskoa et mitään hyvää etävalmennusta vois olla, mut sä sait mut kyllä muuttamaan mieleni! Ihan ehdottomasti parasta oli miten kokonaisvaltasta tää valmennus oli. Välillä naurahdin kavereillekkin et enemmän mä kuvailisin sua mun terapeuttina kun esim ptnä, koska mielen hyvinvointiakin käytiin niin vahvasti yhdessä läpi :D"

- Ella

"Ulrikan työstä näkyy hyvin selkeästi se, miten hän arvostaa yksilöllisyyttä eikä todellakaan tee tätä hommaa rahan takia <3

Ulrika kunnioittaa jokaista asiakasta ja aidosti kuuntelee toiveita sekä kannustaa madaltamaan kynnystä niin alas, että se ei enää pelota asiakasta."

-Tea

"Olen todella iloinen, että osallistuin yksilövalmennukseen, sillä oivalsin ja sain valmennusjakson aikana käyttööni monia, mielen hyvinvoinnin ja henkisen tasapainon kannalta tärkeitä asioita ja keinoja, joita en ilman ohjausta olisi sisäistänyt. Tunnen olevani aidosti tasapainoisempi ja hyvinvoivempi kuin aloittaessani. Sain valmennusjakson aikana käyttöön keinoja käsitellä haastaviakin tuntemuksia ja ajatuksia, minkä takia voin levollisin mielin katsoa tulevaan. Suuri kiitos tästä kuuluu Emmin lujalle ammattitaidolle sekä kokonaisvaltaiselle ja empaattiselle tavalle kohdata, ymmärtää ja lempeästi johdatella toista hänen elämäntilanteessaan ja voinnissaan."

- Emmin yksilövalmennettava

"Kun hain Ulrikan valmennukseen, toiveenani oli joustavuuden lisääminen tiukkaan ruokavalioon. Valmennuksen edetessä kävi kuitenkin ilmi, että syömisten kontrollointi ei ollutkaan ainoa haasteeni. Tunsin olevani aivan hukassa itseni kanssa. Ulrikan ammattitaitoisessa valmennuksessa alkoikin rennomman ruokasuhteen harjoittelemisen ohella myös tutkimusmatka itseeni. 

 

Valmennuksen ansiosta opin hiljalleen ymmärtämään itseäni ja tunteitani sekä hyväksymään itseni kokonaisuudessaan. Minulla ei ole koskaan aiemmin ollut näin hyvä olla itseni kanssa eikä myöskään näin mutkatonta ruoka- ja kehosuhdetta. Pienin askelin haaveeni intuitiivisesta syömisestä alkoi käydä toteen. Ulrikan kanssa työskentely muutti monin tavoin koko elämäni enkä pysty kunnolla edes käsittämään sitä. Ja parasta on, että tämä matka ei päättynyt valmennuksen päättymiseen vaan siitä sain kaiken tarvittavan jatkaakseni matkaa itsekseni.

 

En ollut aiemmin kokenut vastaavaa luottamusta toiseen ihmiseen mitä koin Ulrikaa kohtaan. Mikään aihe ei ollut liian vaikea puhua ja koko ajan oli turvallinen ja hyväksytty olo. Tähän valmennukseen lähteminen oli paras päätös koskaan."

- Erin

"Oon oivaltanut ihan hirveästi asioita. Mää oon oppinut hahmottamaan, kuinka iso vaikutus noilla peruspilareilla on mun hyvinvointiin (uni, stressi). Mää oon oppinut, etten soimaa itteäni mun syömisistä: tärkeintä on se, että syön jotain. Viikkotavoitteet ovat auttaneet mua ottamaan pieniä askelia kerrallaan, ja niiden avulla on tullut myös onnistumisen kokemuksia.

Tää valmennus on ollut mulle hyvä tuki sen ajattelun oppimisessa, että mää olen tärkeä ja mun täytyy pitää huolta itsestäni. Pakko sanoa, että en oo koskaan pitänyt itsestäni näin hyvää huolta kuin nyt. Mulla on aitoa halua pitää itsestäni huolta, enkä nää sitä mitenkään "pakkona".

Kaksi kuukautta on antanut myös boostia itsetunnolle. Oon sun avulla tajunnut iloita sellaisista asioista, joita en olisi tajunnut olevan iloitsemisen arvoisia. Mää oon saanut sulta myös vahvistusta mun päätöksille ja tavoitteille, mikä on ollut mulle tärkeää, koska mulle merkitsee tosi paljon sellainen ulkopuolelta tuleva tsemppi."

- Leo

"Jo esitietolomaketta täyttäessäni huomasin, että nyt tehdään asioita freesillä otteella! En ole koskaan oikeasti miettinyt niitä juttuja. Esitietolomakkeessa kysyttiin mm. miten mun elämänlaatu paranee, kun saavutan tavoitteet ja mikä voisi olla esteenä maaliin pääsemiselle.

Aluksi pohdin voinko laittaa 150e kuukaudessa itseeni, mutta tää on ollut paras sijoitus ikinä. Olisin voinut maksaa saman verran jo pelkästä timanttisen hyvästä treeniohjelmasta (kiitos!), mutta tässä se oli pienintä mitä sain!

Yhteydenpito Ulrikan kanssa on sujunut kuin unelma, me ollaan keskusteltu whatsapissa melkein päivittäin. Erityisen paljon oon tykännyt ääniviestein saaduista tsempeistä ja psyykkisen valmennuksen tehtävistä.

Mulle oli myös tosi iso asia että Ulrika kannusti mua ottamaan yhteyttä työterveyshuoltoon, kun töistä tuleva kuormitus alkoi olla liian rankkaa. En jäänyt yksin."

- Mikko

Miltäköhän tuntuisi lukea omaa tarinaa tältä sivulta?

"Olin omasta mielestäni laihduttamisen konkari sillä olinhan kokeillut kaikki suosituimmat nettivalmennukset läpi. Olen laihduttanut tiukoilla dieeteillä, punninnut itseäni ja ruokiani ja treenannut hampaat irvessä, välillä itkien kun kahden pienen lapsen äitinä ei aina vaan jaksa. Painoni oli noussut raskauksien jälkeen laihdutuskuureistani huolimatta. Ajattelin että kokeilen yhden valmennuksen vielä, onneksi löysin Ulrikan!

Hoksasin jo valmennuksen alkumetreillä, etten oikeastaan ollut koskaan ollut valmennuksessa. Olin sokeasti seurannut tusinaohjeita ilman minkäänlaista pohdintaa tai keskustelua valmentajan kanssa. Melkein putosin tuoliltani, kun ensimmäisellä valmennusviikolla Ulrika kysyi miten haluaisin liikkua! En ollut koskaan ajatellut mitä itse haluaisin tehdä, olin vain odottanut ulkopuolisen sanelemaa ohjetta.

Ulrika on kärsivällinen ja rauhallinen valmentaja, joka osaa selittää ("vähän" väsyneelle äidille) selkeästi miksi mitäkin tehdään. Koko valmennusjakson aikana en tehnyt yhtäkään tyhjän vatsan aamulenkkiä, punninnut ruokiani tai laskenut kaloreita. Silti saavutin tavoitteeni ja kehorauhan. Lapseni eivät koskaan joudu kuuntelemaan äidin negatiivista kehopuhetta."

- Sanni

"Mitä opin valmennuksesta?

Opin että pystyn melkein mihin tahansa, kunhan vaan ennakoin!

 

Isoimpina juttuina on jäänyt käteen se etten enää pelkää nälkää tai stressiä, vaan ymmärrän niiden olevan mun kehon signaaleja, joihin voin toimillani vastata.

Oon myös oppinut hyväksymään mun kehoa sellaisena kuin se on, ilman 'sitku'-ajattelua. Tiedän, etten kolmessa kuukaudessa oo vielä 'valmis', mutta keskeneräisiähän me kaikki ollaan!

Eniten oon tykännyt viikkoraporteista. Viikon tavoitteiden laadinta ja vaikeuksien ennakointi on ollut ihan huippujuttu. Tuun varmasti käyttämään niitä itsekseni myös jatkossa!"

- Emilia

"Kiitos, että olit ymmärtäväinen, kannustava ja empaattinen valmentaja, ja osasit hyvin

ottaa tilanteeni huomioon. En kokenut painostusta, joka sai mut voimavarojeni palauduttua normaalimpaan suuntaan innostumaan hurjan paljon liikunnasta jälleen ja ottamaan treenit osaksi säännöllistä arkea. 

 

Sisäistin valmennuksen aikana sen sun avulla, että ilman kuntosalijäsenyyttä voi poikkeusaikana vallan hyvin pitää huolta itsestään, eikä kotitreenien tarvitse olla tylsää pakkopullaa. Suosittelen lämpimästi sua valmentajana myös muille, ja palaan itsekin mielelläni asiakkaaksesi tarpeen tullen tulevaisuudessa.

 

Kiitos paljon, Maria!"

 

- Kristiina

"Olen ihan mielettömän iloinen, että lähdin Marian valmennettavaksi, koska nyt kolmen kuukauden valmennuksen aikana oon päässyt siihen pisteeseen kuin toivoin alussa pääseväni: ruokaan on sallivampi suhde ja olen alkanut löytää syömiseen intuitiivista otetta! Tulin valmennukseen tilanteesta, jossa mulla oli paljon tietoa intuitiivisesta syömisestä ja halua sen harjoittamiseen, mutta lapsuudesta asti mieleen juurtuneet laihdutussäännöt estivät käytäntöön viemisen miltei täysin. Toivoin valmennukselta yksilöllistä apua ja tukea siihen, että pystyn purkamaan päässäni olleita sääntöjä ja kohentamaan ruokasuhdettani - ja sitä sain!

 

Eniten valmennuksessa yllätti, että en saanut apua vain ruokasuhteen ongelmiin, vaan käsiteltiin paljon myös stressinhallintaa ja liikuntasuhdetta. Mulla on tätä nykyä paljon rennompi ja jaksavampi olo arjessani ja jaksan esim. töissäkin paljon paremmin, mikä on vähentänyt stressiä. Opin myös tunnistamaan sen, kuinka oma vaativuuteni laittaa lopulta enemmän kapuloita rattaisiin kuin mikään yksittäinen ruoka-aine tai skipattu treeni. Mulla oli kova motivaatio tehdä muutoksia kun lähdin valmennukseen mukaan, ja whatsappin kautta viestiteltiin valmentajan kanssa tosi usein. Uskon sen olevan syynä siihen, että näin lyhyessä ajassa päästiin näin paljon eteenpäin. Voisin tehdä vielä lyhyitä valmennusjaksoja tulevaisuudessakin tarpeen mukaan, tämä oli kyllä joka euron arvoista!

 

Lämpimät suosittelut tälle valmennukselle ja Marialle!! Marialta saatu tuki, kannustus ja empatia auttoivat siinä, että uskalsin lähteä kokeilemaan uusia asioita ja tekemään muutoksia 🙏"

 

-Aino

"Mulla on tosi hyvä fiilis tästä valmennuksesta. Tää on ollut kaikkein hyödyllisin valmennus mikä mulla on koskaan ollut. Nyt osaan kyseenalaistaa mun omia ajatuksia ja toimintamalleja ja miettiä miksi oikeesti teen jotain, ja mitä siitä saan.
 

Valmennus on tuntunut myös tosi henkilökohtaiselta, kiitos siitä! Tästä on hyvä jatkaa ja oon saanut kyllä paljon hyviä eväitä jatkoon!"

- Jenna

"Kiitos ohjelmasta! Tämä oli erittäin hyvä ja tärkeä askel kohti liikunnallisempaa elämää. Otit hyvin huomioon meidän lähtötason ja tsemppasit ylittämään itsensä. Odotin saavani pelkkää jumppaa, mutta siihen tulikin päälle paljon hyvää keskustelua (hyvästä) elämästä ja (hyvistä) tavoista. Tästä on hyvä jatkaa."

- Taina (Marian pienryhmävalmennus)

"Oon koko aikuiselämäni shoppaillut erilaisia laihdutusvalmennuksia ja osallistunut erilaisiin "haasteisiin" tai "buusteihin" vähintään kerran vuodessa. Joka kerta mun itsekuri on kestänyt tasan kaksi viikkoa ja oon syyttänyt itseäni siitä, etten oo onnistunut. Oon ottanut "ennen"-kuvia joka kerta, huomatakseni että muutoskuvat on vain galleria mun lihomisesta viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Onneksi löysin Herkkutrikoissa-tilin Instassa, sillä muuten olisin jatkanut tätä varmaan toiset 10 v!

 

Neljän kuukauden etävalmennuksen aikana oon kokenut että mä voin oikeasti nauttia siitä miten syön tai liikun (ilman että pitäis aloittaa uutta laihista maanantaina), oon oppinut luottamaan itseeni ja kuuntelemaan kehoni viestejä. Mun keho on muuttunut, mutta en enää pidä laihtumista tärkeimpänä. Puhun itselleni nyt nätimmin ja oon oppinut olemaan cheerleader itselleni. Ja se että pystyn olemaan omassa seurassani alasti, on parasta. <3

 

Musta tuntui aluksi siltä, että olisin toivonut Ulrikalta enemmän suoria vastauksia mun kysymyksiin, vaikka näin jälkikäteen ymmärrän miksi mun piti oivaltaa asiat itse. En olisi tehnyt muutoksia, jos Ulrika olisi käskenyt. Silti mulla ei ollut kovia suorituspaineita. Hämmästyttävää!"

- Mari

"Susta tuli heti sellanen aito ja välittävä fiilis, eikä koskaan tarvinnut miettiä et kehtaako kertoo tai kysyä jotain. Ja muutenkin ylitti kyl odotukset ihan täysin! Ihan parasta, ettei syömisenkään tarvi olla osastoo kana-riisi-parsakaali. "

- Jemina

"Oon ollu valmennukseen kokonaisuudessa tosi tyytyväinen. Sain juuri sitä mitä lähdin hakemaan eli ohjelman ja käytännön vinkkejä syömiseen ja liikkumiseen ja kaikkeen siihen liittyvään. Koin koko valmennuksen ajan sut todella helposti lähestyttäväksi ja luotettavaksi valmentajaksi. En missään vaiheessa kokenut häpeää tai vastaavaa kun treenit ei kulkenut sillä tiesin etten saa sulta toruja vaan tsemppiä ja hyväksyntää. Lähden eteenpäin tekemään töitä tavoitteiden eteen huomattavasti armollisemmalla asenteella itseäni kohtaan. Iso kiitos siis tästä kahdesta kuukaudesta 🙏🏻 voisin ehdottamasti suositella sua kenelle vaan 😊"

- Tuulia

"Elin kuormittavaa elämänvaihetta ja kaipasin apua ajatuksiin ja tunteisiin, jotka yhä lisäsivät henkistä kuormaani. Parempaa palautumista -yksilövalmennuksesta sain heti jotakin kättä pidempää, jolla tarttua minua vaivaaviin ajatuksiin. Emmi Arponen oli valmentajana asiantunteva, kannustava ja luotettava, ja hänen kanssaan oli ilo työskennellä. Koin valmennuksen kotitehtävät ja harjoitukset hyödyllisiksi, ja niitä oli helppo pohtia lisää valmennuskertojen välissä. Valmennuksen sisältö myös räätälöitiin minun tarpeisiini sopivaksi. Kuormittava elämäntilanteeni on jo helpottanut, mutta käytän valmennuksessa oppimaani avuksi viikoittain."

- Emmin yksilövalmennettava

"Tämä on valmennus on ollut minulle yksi tärkeimmistä tähän astisista 💎🌞 Halusin todella matalan kynnyksen valmennuksen tueksi kesäaikaan ja lähinnä palautumiseen: kommunikoidessa whatsappviestit ja ääniviestit mahdollistivat osaltaan tätä! 🙏 Marian kyky olla läsnä silloinkin kun asiakkaana en halunnut aktiivisesti muuttaa juuri mitään vaan enemmänkin pohtia, tarkkailla, pallotella ja lempeästi tunnustella oli mahtavaa. Maria antoi sopivasti ideoita: hyvät toivotunlaiset treenit, ruokaideoita, jatkuvaa yhteistä pohdintaa ja ideoita uusien tapojen ja rutiinien rakentamiseen 🌸 Tulen palaamaan tämän valmennuksen pariin jatkossakin, koska sen rytmi, sallivuus ja monipuolisuus käy minulle hyvin. Maria on valmentajana minulle juuri oikeanlaisia asioita tarjoava. Hän pitää minusta asiakkaanaan huolta ja etsii sopivia keinoja tukea ja auttaa juuri minua 👌💎❤ Maria on innostava, kannustava, positiivista suhtautumista huokuva tyyppi! 🌞"

 

- Melina

"Mun elämä on muuttunut dramaattisesti muutamassa kuukaudessa. Oon oppinut nauttimaan liikunnasta (!) ja löytänyt itsestäni ihan uusia puolia.

Ensinnäkin oon oppinut syömään intuitiivisesti. Huomasin, että mun syömistä (ja treenaamista) ohjasi erilaiset säännöt. Koko kolmen kuukauden valmennusjakso olikin oivallusta toisensa perään. Se tietynlainen syömiseen liittyvä kontrollin tunne (jota olin kaivannut vuosia!) löytyikin kun päästin kontrolloinnista irti. En usko, että olisin pystynyt tähän yksin.

Toisekseen oon saanut liikkumisesta osan mun elämää ja huomaan, että mun keho kaipaa liikettä nykyään. Tää on mulle uutta, koska liikkuminen on ollut aika pakonomaista puurtamista.

Kolmanneksi vielä, että oon saanut tosi paljon lisää itsevarmuutta ja oon oppinut olemaan ystävällisempi itselleni. Uskon, että tää on kaikista opeista tärkein."

- Jenni

“Mari on ihana: ystävällinen, kannustava ja eteenpäin pyrkivä. Hänellä on todella tarkka vaisto poimia puheesta olennaiset asiat ja viedä niitä lempeästi, mutta varmasti eteenpäin. Mari on eräänlainen järjen ääni, joka saa pysähtymään asioiden äärelle.”

- Marin yksilövalmennettava

Tropical Leaves

Meihin luottaa myös

mieli liikkeelle.jpeg
VN-stämpel-rosa-webbsida (1).png
Movement fysios.png
bottom of page