Asiakaskokemuksia

"Tää valmennus on parasta mitä oon rahoillani tehnyt.

 

Isoin muutos on ehdottomasti tapahtunut pään sisällä.

Me purettiin Ulrikan kanssa mun vanhoja uskomuksia liittyen mun kehoon, liikkumiseen ja syömiseen. Oon kantanut mukanani kamalaa itsepuhelua ja itsekriittisyyttä, josta Ulrika auttoi mut pääsemään yli. Oon oppinut liikkumaan itseni takia, syömään säännöllisesti ja suunnitelmallisesti, nukkunut paremmin ja ollut itselleni ystävällinen.

Ja bonuksena: juhannuksen jälkeen mulla ei ollut YHTÄÄN tarvetta aloittaa dieettiä! Vapaus!

 

KIITOS!"

- Minna, 33v.

Kiitos Iiris! Tämä valmennus antoi paljon työkaluja omaan tekemiseen. Koko ajan oli myös fiilis, että valmentajalle voi vapaasti kertoa omaan tekemiseen vaikuttavista tekijöistä, ja ilmapiiri oli turvallinen. Hyvä paketti etänä!

- Nimetön palaute, kerätty valmennuksen palautelomakkeen kautta

"Mitä valmennuksesta jäi käteen?

Pystyvyyden tunne, kokemus siitä että mä voin hallita mun syömistä (rennolla ja hyvällä tavalla vs mun vanha dieettiajattelu), syömisen ja liikkumisen rentous. Stressaan vähemmän, nukun paremmin. Voin kokonaisvaltaisesti paljon paremmin, vaikka painossa ei ole muutoksia.

Oon myös paljon vahvempi ja ketterämpi kuin ennen!

On ollut ihan mahtavaa huomata mihin oma kroppa pystyykään, kun sitä ei rajoita!"

- Pipsa, 22v.

Jos pohdit, miksi sivuillamme ei ole yhtään ennen ja jälkeen -muutoskuvaa, voit klikkailla tiesi etusivulle ja lukea ajatuksiamme muutoskuvista sieltä!

"Olin tosi solmussa liikunnan, ruokailun ja kehonkuvani kanssa. Tiesin, että mitä teen ei oo järkevää, mutten tiennyt mistä ja miten lähteä omia tottumuksia ja vinoutumia korjaamaankaan. Sit löysin Ulrikan ja aukes ihan uus maailma!

 

Ulrikan valmennus ei totta tosiaan oo mikään tusinamalli, joita on netti pullollaan, vaan niin yksilöity, välittävä ja erilainen kuin mikään muu. Ulrika ravistelee lempeästi vanhoja päähänpinttymiä, kysyy herätteleviä kysymyksiä ja ohjaa haastamaan omia haitallisia ajatusmalleja ja tapoja. Tässä valmennuksessa ei todellakaan tuputettu mitään, vaan rakennettiin mun toiveiden ja tarpeiden mukaan just mulle toimiva valmennuspolku.

 

Ulrika on lyhyessä ajassa auttanut mua enemmän kun oisin ikinä osannut kuvitella. Oon aivan valtavan onnellinen, että uskalsin panostaa omaan hyvinvointiini ja hypätä tähän valmennukseen. Paras sijoitus ikinä!"

- Marianna

"Mulla on tosi hyvä fiilis tästä valmennuksesta. Tää on ollut kaikkein hyödyllisin valmennus mikä mulla on koskaan ollut. Nyt osaan kyseenalaistaa mun omia ajatuksia ja toimintamalleja ja miettiä miksi oikeesti teen jotain, ja mitä siitä saan.
 

Valmennus on tuntunut myös tosi henkilökohtaiselta, kiitos siitä! Tästä on hyvä jatkaa ja oon saanut kyllä paljon hyviä eväitä jatkoon!"

- Jenna

"Korona passivoitti mut täysin. Siirryin etätöihin, lopetin liikkumisen enkä jaksanut välittää siitä mitä söin. Tiesin että tarvitsen elämäntapojen muutoksen, vaikka instassa näkyvät dieettimainokset kiehtoi... Onneksi löysin Herkkutrikoissa-tilin!

Valmennuksen aikana ymmärsin että mun hyvinvointi ei ole kehonpainoon sidonnainen. Voin tehdä itselleni hyviä terveystekoja ilman karkkilakkoja, laihdutuskuureja tai uhrautumisia.

Arvostin Ulrikan valmennustyylissä eniten kärsivällisyyttä, suunnitelmallisuutta ja sitä, että musta tuntui siltä että mua oikeasti kuunnellaan. Musta aidosti välitetään. Mulle halutaan hyvää."

- Laura, 29 v.

"Osasit kohdata mut ihaltavan inhimillisellä, ymmärtävällä ja kannustavalla otteella, joka auttoi mua vaimentamaan suorituskeskeisyyttäni ja itsekriittisyyttäni sekä löytämään aitoa iloa liikuntaan varmaan ekaa kertaa elämässäni."

- Minna (Ulrikan valmennettava)

"Oon kyl ollu ihan super tyytyväinen, olin jo vähän menettämässä uskoa et mitään hyvää etävalmennusta vois olla, mut sä sait mut kyllä muuttamaan mieleni! Ihan ehdottomasti parasta oli miten kokonaisvaltasta tää valmennus oli. Välillä naurahdin kavereillekkin et enemmän mä kuvailisin sua mun terapeuttina kun esim ptnä, koska mielen hyvinvointiakin käytiin niin vahvasti yhdessä läpi :D"

- Ella (Ulrikan valmennettava)

Miltäköhän tuntuisi lukea omaa tarinaa tältä sivulta?

"Olin omasta mielestäni laihduttamisen konkari sillä olinhan kokeillut kaikki suosituimmat nettivalmennukset läpi. Olen laihduttanut tiukoilla dieeteillä, punninnut itseäni ja ruokiani ja treenannut hampaat irvessä, välillä itkien kun kahden pienen lapsen äitinä ei aina vaan jaksa. Painoni oli noussut raskauksien jälkeen laihdutuskuureistani huolimatta. Ajattelin että kokeilen yhden valmennuksen vielä, onneksi löysin Ulrikan!

Hoksasin jo valmennuksen alkumetreillä, etten oikeastaan ollut koskaan ollut valmennuksessa. Olin sokeasti seurannut tusinaohjeita ilman minkäänlaista pohdintaa tai keskustelua valmentajan kanssa. Melkein putosin tuoliltani, kun ensimmäisellä valmennusviikolla Ulrika kysyi miten haluaisin liikkua! En ollut koskaan ajatellut mitä itse haluaisin tehdä, olin vain odottanut ulkopuolisen sanelemaa ohjetta.

Ulrika on kärsivällinen ja rauhallinen valmentaja, joka osaa selittää ("vähän" väsyneelle äidille) selkeästi miksi mitäkin tehdään. Koko valmennusjakson aikana en tehnyt yhtäkään tyhjän vatsan aamulenkkiä, punninnut ruokiani tai laskenut kaloreita. Silti saavutin tavoitteeni ja kehorauhan. Lapseni eivät koskaan joudu kuuntelemaan äidin negatiivista kehopuhetta."

- Sanni, 26v.

"Ulrikan työstä näkyy hyvin selkeästi se, miten hän arvostaa yksilöllisyyttä eikä todellakaan tee tätä hommaa rahan takia <3

Ulrika kunnioittaa jokaista asiakasta ja aidosti kuuntelee toiveita sekä kannustaa madaltamaan kynnystä niin alas, että se ei enää pelota asiakasta."

-Tea, 31 v.

"Jo esitietolomaketta täyttäessäni huomasin, että nyt tehdään asioita freesillä otteella! En ole koskaan oikeasti miettinyt niitä juttuja. Esitietolomakkeessa kysyttiin mm. miten mun elämänlaatu paranee, kun saavutan tavoitteet ja mikä voisi olla esteenä maaliin pääsemiselle.

Aluksi pohdin voinko laittaa 150e kuukaudessa itseeni, mutta tää on ollut paras sijoitus ikinä. Olisin voinut maksaa saman verran jo pelkästä timanttisen hyvästä treeniohjelmasta (kiitos!), mutta tässä se oli pienintä mitä sain!

Yhteydenpito Ulrikan kanssa on sujunut kuin unelma, me ollaan keskusteltu whatsapissa melkein päivittäin. Erityisen paljon oon tykännyt ääniviestein saaduista tsempeistä ja psyykkisen valmennuksen tehtävistä.

Mulle oli myös tosi iso asia että Ulrika kannusti mua ottamaan yhteyttä työterveyshuoltoon, kun töistä tuleva kuormitus alkoi olla liian rankkaa. En jäänyt yksin."

- Mikko, 38 v.

"Kiitos ohjelmasta! Tämä oli erittäin hyvä ja tärkeä askel kohti liikunnallisempaa elämää. Otit hyvin huomioon meidän lähtötason ja tsemppasit ylittämään itsensä. Odotin saavani pelkkää jumppaa, mutta siihen tulikin päälle paljon hyvää keskustelua (hyvästä) elämästä ja (hyvistä) tavoista. Tästä on hyvä jatkaa."

- Taina, 41v (Marian pienryhmävalmennus)

"Oon koko aikuiselämäni shoppaillut erilaisia laihdutusvalmennuksia ja osallistunut erilaisiin "haasteisiin" tai "buusteihin" vähintään kerran vuodessa. Joka kerta mun itsekuri on kestänyt tasan kaksi viikkoa ja oon syyttänyt itseäni siitä, etten oo onnistunut. Oon ottanut "ennen"-kuvia joka kerta, huomatakseni että muutoskuvat on vain galleria mun lihomisesta viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Onneksi löysin Herkkutrikoissa-tilin Instassa, sillä muuten olisin jatkanut tätä varmaan toiset 10 v!

 

Neljän kuukauden etävalmennuksen aikana oon kokenut että mä voin oikeasti nauttia siitä miten syön tai liikun (ilman että pitäis aloittaa uutta laihista maanantaina), oon oppinut luottamaan itseeni ja kuuntelemaan kehoni viestejä. Mun keho on muuttunut, mutta en enää pidä laihtumista tärkeimpänä. Puhun itselleni nyt nätimmin ja oon oppinut olemaan cheerleader itselleni. Ja se että pystyn olemaan omassa seurassani alasti, on parasta. <3

 

Musta tuntui aluksi siltä, että olisin toivonut Ulrikalta enemmän suoria vastauksia mun kysymyksiin, vaikka näin jälkikäteen ymmärrän miksi mun piti oivaltaa asiat itse. En olisi tehnyt muutoksia, jos Ulrika olisi käskenyt. Silti mulla ei ollut kovia suorituspaineita. Hämmästyttävää!"

- Mari

"Susta tuli heti sellanen aito ja välittävä fiilis, eikä koskaan tarvinnut miettiä et kehtaako kertoo tai kysyä jotain. Ja muutenkin ylitti kyl odotukset ihan täysin! Ihan parasta, ettei syömisenkään tarvi olla osastoo kana-riisi-parsakaali. "

- Jemina (Ulrikan valmennettava)

"Oon ollu valmennukseen kokonaisuudessa tosi tyytyväinen. Sain juuri sitä mitä lähdin hakemaan eli ohjelman ja käytännön vinkkejä syömiseen ja liikkumiseen ja kaikkeen siihen liittyvään. Koin koko valmennuksen ajan sut todella helposti lähestyttäväksi ja luotettavaksi valmentajaksi. En missään vaiheessa kokenut häpeää tai vastaavaa kun treenit ei kulkenut sillä tiesin etten saa sulta toruja vaan tsemppiä ja hyväksyntää. Lähden eteenpäin tekemään töitä tavoitteiden eteen huomattavasti armollisemmalla asenteella itseäni kohtaan. Iso kiitos siis tästä kahdesta kuukaudesta 🙏🏻 voisin ehdottamasti suositella sua kenelle vaan 😊"

- Tuulia (Ulrikan valmennettava)

Tropical Leaves