top of page

Haluaisitko olla tyytyväisempi kehoosi ja voida paremmin?

Haluaisitko vapautua "ensi maanantaina alkaa uusi elämä" -kierteestä?

Tuntuuko liikkeelle lähteminen haastavalta tai rutiinien ylläpito vaikealta?

Oletko kyllästynyt aloittamaan aina uuden elämän, joka ei kestä alkuinnostusta pidempään?

Haluaisitko vaihtaa mustavalkoisen ajattelun joustavuuteen ja itsensä kannustamiseen?

Jokaiseen valmennusjaksoon sisältyy:

  • Yksilöllisesti suunniteltu valmennusjakso omien tavoitteidesi mukaisesti

  • Videopuhelu valmennusjakson alussa

  • Säännölliset "check-in" -keskustelut valmentajan kanssa

  • Avoin keskusteluyhteys valmentajaan ja lupa viestitellä valmentajalle milloin tahansa

  • Valmennettavien vertaistukiryhmä

  • Psyykkistä valmennusta ja mahdollisuus tällaisiin muutoksiin

Mitä valmennuksissa tapahtuu? Päävalmentajamme Ulrika kertoo tällä videolla, mitä Vastuullinen Valmennus sisältää.

Haluan valmennukseen! Miten edetään?

Täytä valmennuksen yhteydenottolomake. Varaa lomakkeen täyttämiseen 15 minuuttia aikaa.

Valmentajamme käyvät yhteydenottosi läpi ja valitsevat sinulle sopivimman valmentajan. Vastaamme sinulle viiden arkipäivän sisällä yhteydenotostasi.

Tapaat valmentajasi ääni- tai videopuhelun välityksellä. Tapaaminen toimii alkukartoituksena ja tutustumisena.

Saat kutsun omaan sovellukseemme, jossa valmennus toteutetaan.

Hinnasto

5.png

Yksittäinen tapaaminen videopuheluna
89 € / 45 min


Yksittäisessä etävalmennustapaamisessa voidaan käsitellä omaan hyvinvointiisi liittyviä asioita. Käynnin aikana valmentajasi auttaa sinua löytämään käytännönläheisiä keinoja, joilla voit jatkaa itsenäisesti kohti tavoitteitasi. Tapaaminen ei sido sinua pidempään valmennusjaksoon.

7.png

Kevyt
139 € / 4 vkoa


Kevytpaketissa viestittelet valmentajasi kanssa oman sovelluksemme välityksellä joka toinen viikko. Kevytpaketti sopii erityisen hyvin sinulle, joka haluat ottaa valmennuksen rauhassa ja pohdiskella asioita itsenäisesti. Edellytämme vähintään 3 kk sitoutumista.

6.png

Perus
199 € / 4 vkoa


Peruspaketti on suosituin valmennuspakettimme. Viestittelet valmentajasi kanssa oman sovelluksemme välityksellä joka viikko. Tämä valmennus sopii erityisen hyvin sinulle, joka olet tekemässä isompaa elämäntapamuutosta tai tarvitset enemmän tukea matkallesi. Edellytämme vähintään 2 kk sitoutumista.

8.png

Plus
249 € / 4 vkoa


Pluspaketti on laajemman tuen sisältävä valmennus. Viestittelet valmentajasi kanssa sovelluksemme välityksellä joka viikko, minkä lisäksi tapaat valmentajasi etänä videopuhelun välityksellä kerran kuukaudessa. Tapaamisen kesto on noin 60 minuuttia. Tämä valmennus sopii erityisen hyvin sinulle, joka kaipaat paljon tukea ja haluat tavata valmentajaasi useammin kasvotusten. Edellytämme vähintään 2 kk sitoutumista. Plus-pakettiin sisältyy myös Itsemyötätunto-ekirja.

7.png

Viiden etätapaamisen paketti (5 x 60 min)
450 € (3 x 150 €)


Tässä paketissa tapaat valmentajasi videopuhelun välityksellä viidesti kolmen kuukauden (3kk) aikajaksolla. Valmentajasi auttaa sinua löytämään käytännönläheisiä keinoja edetä kohti tavoitteitasi. Paketti ei sisällä viestittelyä tapaamisten ulkopuolella.

Useimmin kysytyt kysymykset

Kuuluuko valmennukseen treeni- ja ruokaohjelmia?

Emme tee valmennettavillemme jäykkiä treeni- tai ruokaohjelmia: päin vastoin, valmennuksessa harjoitellaan usein tiukoista ohjelmista irtaantumista!

Valmentajamme ovat erikoistuneita elämäntapamuutoksiin, eli autamme sinua luomaan itsellesi toimivia ja joustavia suunnitelmia jäykkien ulkopuolelta tulevien ohjeiden sijaan.

Voinko maksaa valmennuksen työnantajaeduilla (esim. Smartum)?

Tottakai! Otamme vastaan Smartumin, Edenredin ja ePassin saldoja. Jos käytössäsi on jokin muu työnantajaetu, kerro siitä meille, niin voimme ottaa sen käyttöön maksuvälineenä.

Epäilen tai tiedän, että olen "nepsy" eli neuromoninainen (esim. autismin kirjolla, ADHD). Sopiiko valmennus minulle?

Sopii! Valmennustiimistämme löytyy neuropsykiatrinen valmentaja, jonka erityisosaamisalueeseen kuuluu neuromoninaisten elämäntapamuutos. Yhteydenottolomakkeessamme kysytään neuromoninaisuudesta juuri siitä syystä, että saamme sinut yhdistettyä oikealle valmentajalle. Huomasitko muuten, että meillä on tarjolla myös neurokirjon konsultaatio- ja mentorointipalveluita?

Teidän nettisivuilta ei löydy muutoskuvia. Onko valmennuksella kuitenkin jotain vaikutuksia?

Pitää paikkansa, että nettisivuiltamme tai somekanaviltamme ei löydy ennen ja jälkeen -kuvia. Tämä on tarkoituksellista, sillä muutoskuvat ovat todella huono onnistumisen mittari. Toimimme painoneutraalien periaatteiden mukaisesti, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että seuraamme valmennettaviemme onnistumista muilla keinoin kuin painoa tai ulkonäköä mittaamalla. Voit lukea valmennettaviemme kokemuksista täällä.

Voinko valita itselleni valmentajan?

Teemme valmentajavalinnat tiimimme kesken, jotta voimme varmistua siitä, että valmentaja on sinulle kaikista sopivin. Jokaisella valmentajallamme on omat ydinosaamisalueensa ja kokemuspohjansa: tämä huomioiden löydämme tilanteeseesi varmasti parhaimman valmentajan.

Mikä on yleisin valmennuksen kesto?

Tähän ei ole suoraa vastausta, sillä jokainen valmennusjakso on yksilöllinen. Suurin osa valmennettavistamme viettää kanssamme vähintään puoli vuotta. Osa kokee sopivaksi olla 8-12 viikkoa valmennuksessa, kun taas toisten kanssa teemme töitä yli vuoden. Valmentajasi on sitoutunut pitkäkestoiseen suhteeseen kanssasi, mutta sinä päätät valmennuksen keston.

Otatteko valmennukseen kaikki, jotka täyttävät yhteydenottolomakkeen?

Emme olisi vastuullisia valmentajia, jos sanoisimme valmennuksemme sopivan automaattisesti kaikille.

Kielteinen valmennuspäätös johtuu yleisimmin siitä, että valmennus ei ole asiakkaalle paras vaihtoehto sillä hetkellä. Valmennuksen sijaan saatamme suositella terveydenhoidon palveluita, kuten esimerkiksi lääkärin, psykoterapeutin, psykologin tai ravitsemusterapeutin vastaanottoa.

Pitääkö valmennukseen varautua jotenkin?

Usein tällä kysymyksellä tarkoitetaan keittiön kaappien siivousta, tiettyjen ruoka-aineiden tai ravintolisien hankkimista. Mitään tällaista varautumista ei tarvitse tehdä, sillä et ole aloittamassa dieettiä tai kuuria. Elämäntapamuutoksen voi tehdä omista lähtökohdista käsin. Et tarvitse kuntosalikorttia, kotijumppavälineitä, ravintolisiä tai jääkaapin "puhdistusta". Voit varautua valmennukseen ottamalla itsellesi aikaa valmentajan kanssa kommunikointiin, yhdessä sovittujen tehtävien toteuttamiseen ja viikkoraportin täyttämiseen. Muuta ei tarvita.

Ota ensimmäinen askel kohti muutosta ja täytä yhteydenottolomake

bottom of page