top of page

Tuntuuko, että olet jatkuvasti ylikuormittunut?

Onko lapsesi tai läheisesi saanut ADHD- tai autismidiagnoosin hiljattain?

Koetko epämääräistä huonommuuden ja/tai ulkopuolisuuden tunnetta?

Onko sosiaalisen median ADHD- tai autismi-meemit vähän liiankin samaistuttavia..?

Pohditko, voisitko sinulla olla ADHD?

Epäiletkö, että olisitko autismin kirjolla? 

Harkitsetko ADHD- ja/tai autismitutkimuksiin hakeutumista?

Oletko juuri saanut ADHD- tai autismi-diagnoosin ja kaipaat tukea diagnoosin herättämien ajatusten, tunteiden ja kysymysten käsittelyyn?

 

 

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, neurokirjon konsultaatio ja mentorointi on sinua varten!

Neurokirjon konsultaatio ja mentorointi

1-5 etätapaamisen kestoinen keskusteluapu sinulle, joka 

 

  • Epäilet olevasi neurokirjolla (ADHD, autismi)

  • Harkitset ADHD- ja/tai autismin kirjon tutkimuksiin hakeutumista

  • Olet juuri saanut ADHD- tai autismi-diagnoosin ja kaipaat keskusteluapua diagnoosin herättämien kysymysten, ajatusten ja tunteiden käsittelyyn

Neurokirjon konsultaation ja mentoroinnin tavoite on auttaa sinua jäsentämään tämänhetkistä tilannettasi, lisätä itsetuntemustasi ja antaa tukea jatkosuunnitelman tekoon. Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden keskustella neuromonimuotoisuuden teemoista ja saada vertaistukea.

Tapaamiset sisältävät keskustelua ja tarvittaessa voimme täyttää yhdessä erilaisia kyselyitä itsetuntemuksesi lisäämiseksi ja mahdollisten tutkimusten pohjustamiseksi (esim. ASRS, AQ10, GQ-ASC). 

 

HUOM! Kyseessä ei ole diagnostinen haastattelu vaan diagnoosiprosessia pohtivien, siihen tähtäävien tai sen läpikäyneiden valmennuksellinen tukipalvelu.

 

Neurokirjon konsultaatiosta on mahdollisuus jatkaa Vastuullisen valmennuksen etävalmennukseen, mikäli kaipaat pidempiaikaisempaa valmennuksellista tukea esim. arjen haasteisiin, työssä tai opinnoissa jaksamiseen tai elämäntapamuutokseen.

Mitä valmennus maksaa?

Neurokirjon konsultaatio ja mentorointi 89 € / 45 min etätapaaminen. Etätapaaminen toteutetaan videopuhelun välityksellä. Suosittelemme 1-3 tapaamista.

Vastuullisen Valmennuksen etävalmennus onnistuu neuromoninaisuutta vahvistavalla työotteella! Voit tarkistaa kevyt-, perus- ja plus-valmennustemme hinnaston tästä linkistä.

Haluan mentorointiin! Miten edetään?

Täytä valmennuksen yhteydenottolomake. Varaa lomakkeen täyttämiseen 15 minuuttia aikaa.

Valmentajasi käy yhteydenottosi läpi ja vastaa sinulle viiden arkipäivän sisällä yhteydenotostasi.

Varaa aika asiantuntijasi sähköisestä kalenterista ja maksa vastaanottokäynti 
etukäteen. Saat sähköpostiisi linkin videotapaamiseen.

Tapaat valmentajasi videopuhelun välityksellä.

Kuka minua valmentaa?

Neurokirjon konsultaatiossa, mentoroinnissa ja valmennuksessa asiantuntijanasi toimii Heta Eskelinen.

Olen koulutukseltani psykofyysinen fysioterapeutti, psyykkinen valmentaja, ratkaisukeskeinen nepsyvalmentaja ja tuleva seksuaalineuvoja. 

 

Kuulun itse avoimesti neurovähemmistöön ja toimin kokemusasiantuntijana. Erityisosaamisalaani on tyttöjen/naisten ja ei-binääristen ADHD, autismin kirjo, PDA, RSD, uupumus, masennus, vähemmistöstressi, trauma, syömishäiriöt ja kehonkuvahaasteet.

Muita palveluitani Vastuullisella Valmennuksella ovat etävalmennus neuromoninaisuutta vahvistavalla työotteella ja kehonkuvaterapia.

 

Jos on kysyttävää minusta tai palveluistani niin tsekkaa UKK. Jos haluat tietää lisää minusta, kurkkaa esittelyni täällä tai tutustu Instagram-tiliini @kehomielenvire

bottom of page